Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-05-10

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-05-10

Kedves Jucó!
Hogy lehűlt az idő, nem? Ahhoz képest, hogy május 10. van, nem kéne 10 foknak lennie. Most is kabátban ülök itt.
Tegnap elvittem délután a gyerekemet a Millenáris parkba, és ott próbált járni. Még messze nem tud, csak próbálkozik. Annak idején, úgy 18 éve téged is kivittünk a zöldbe, a Margit szigetre, ott kezdtél el járni tanulni. Fújta a kis hajad a szél, és nagyon nevettél. Hát jó sokszor seggre ültél, az biztos. De nagyon kis aranyos voltál.
A gyerekemmel láttunk nagy halakat – ritka rondák azok a nagy dögök, olyanok, mintha eleve vízi hullák lennének. Ja, és a négykézláb mászás kicsit furcsa volt a gyerekemnek, mert szúrta a fű a tenyerét. Emlékszem, te is nagyon csodálkoztál, mikor leraktalak a fűre mezítláb a Füvészkertben. Először kapkodtad a kis tappancsaidat, de aztán gyorsan megszoktad.
Lehet, hogy a sok élmény miatt – mert etgnap délelőtt még elmentünk a Vadaspark állatsimogatójába is, ahol voltak minden féle háziállatok – szóval lehet, hogy e sok izgalom hatására hajnal fél négykor felébredt Vera és elkezdett sírni, aminek nem nagyon örültem, mert a szomszédot, vagyis a főbérlőt csak egy ajtó választja el tőlünk, és hallottam, ahogy forgolódni kezdett az ágyban, de legalábbis abbahagyta a horkolást. Aztán egy órát nyöszörgött, végül – soron kívül megszoptatta az anyja – és akkor abbahagyta. Így még én is tudtam aludni két órát. Meg is ütött volna a guta, ha nem tudtam volna visszaaludni. Mert már volt olyan is.
Egyébként nagyon jó az a Vadaspark, csak az a bosszantó, hogy már parkolást kell fizetni, ráadásul már vagy 800 méterre a bejárattól biztonsági őrök állják el az utat. Szóval ez nem tetszett, de azért annak örülök, hogy még megvan a Vadaspark, remélem, foglalkozások is vannak még gyerekeknek. Meg azt is remélem, a gyerekem ugyanúgy fogja szeretni az állatokat, mint te szeretted.
Péntek este volt egy céges vendéglőben való üldögélés, ami nem azt jelentette, hogy mindenki ehetett – mivel nem is nagyon volt mit – hanem csak ihatott két sört. Én meg ittam négyet, de annyira másnapos voltam szombaton, hogy forgott velem a világ, de még szombat reggel is hányni próbáltam, borzasztó rossz, amikor az ember egy előző napi savat öklendez ki. Majd’ szétmarta a nyelőcsövem. Soha többé nem iszom négy sört.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat