Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-04-12

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-04-12

Kedves Jucó!
Tegnap töltötted be a 19-et. Szép kor. Ennek tiszteletére szavazást is rendeztek, amit a fidesz nyert elég nagy többséggel. A második forduló után állítólag simán meglesz a kétharmados többsége. Ez viszont elég nyomasztó, hiszen akkor azt csinálnak, amit akarnak, alkotmányt módosítanak, vagyis semmi kontrolljuk nem lesz, illetve fék, ami megállíthatná őket. De hát meg is érdemlik a magyarok, mindig is ilyen hülyék voltak. Vagyis mindig a rossz oldalra álltak, így lesz ez most is. Gondolom, te is a fideszre szavaztál, mert ha jól emlékszem, mama nagy fidesz szimpatizáns volt, illetve lett.
Vígasztalásul küldök egy jó görög számot:
http://www.youtube.com/watch?v=HwOOjYKtD2M&feature=related
na, küldtem egy esemest születésnapodra minden szép kívánsággal, de hát erre sem válaszoltál. Lehet, hogy nincs pénz a telefonodon, de akkor azt meg nem értem, hogy akár hányszor küldtem az utóbbi időben pénzt rá, sosem jeleztél vissza, így ne csodálkozz, ha az embernek elmegy egy idő után a kedve, hogy csak úgy küldözgesse a pénzt. Nem köszönetet várok, csak annyit, hogy legalább tudasd, hogy megkaptad és szükséged van rá. Mert biztos vagyok benne, ha most küldenék, nem is írnál semmit.
Olyan idő van, mint 19 éve, pont ilyen esős, hűvös volt az időjárás. Aztán egyik napról a másikra kisütött a nap, mert amikor már mentél haza – sajnos nem velem, mert nekem latin órám volt – hanem fater nagypapával, akkor már sütött a nap. Hát, a mai napig gyégyellem, hogy fontosabb volt a latin, mint az, hogy ott legyek, mikor visznek haza. Deee hát az volt, hogy csak az kaphatott ötöst, aki egy óráról sem hiányzott, és ha akkor nem kaptam volna meg a jelest, akkor nem lettem volna kitűnő. És akkor nem kaptam volna ösztöndíjat, ami meg fontos volt, hogy meg tudjunk élni. Hát, így volt ez bizony. De azért talán mégsem kellett volna emiatt kihagynom azt a szép pillanatot, mikor hazavihettünk.
Mert a gyerekemnél is nagyon jó érzés volt, mikor hazavittem. Biztos nem volt latinóra.
Na, megyek, dolgozni kell. Egy újabb hét kezdődik, és semmi kedvem itt dolgozni.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat