Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-08-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-08-06

Kedves Jucó!
Ha még lesz jutub, mikor ezt olvasod, ezt hallgasd meg: http://www.youtube.com/watch?v=w7ODJHUX_EM mert ezt a Beethovent szeretem a legjobban. Ráadásul a világ egyik legnagyobb, hanem a legnagyobb zongoraművésze, Rubinstein játszotta.
Emlékszel még Krétán az idegenvezetőre? Amikor mentünk a leprások szigetére? Állandóan ezzel a szófordulattal élt: valemilyen legizé, hanem a legizébb. Vagyis úgy, ahogy kicsit feljebb írtam. Szép volt az a kis sziget, bár te nem érezted valami jól magad, ott hisztiztél valamiért. De aztán megenyhültél, és normális voltál.
Talán akkor mentünk el a lakatlan szigetre is, ahová egyszerrre 3 hajó is kikötött, ellepték az emberek azt a kis szigetet, vagy 2000 turista, szemeteltek egy sort, aztán mindenki felszállt a hajóra, és vissza Krétára. Na, ilyen volt az a lakatlan sziget. Ott sütöttek húst a fedélzeten, és nagyon ízlett. És sárgadinnyét is adtak, ami mamának nagyon ízlett, és szeretett volna még enni. Akkor ott térültem, fordultam, és láttam, hogy egy szelet megmaradt. Bevetettem minden angol tudásomat és elkértem. Odavittem mamának, hogy a kapitány küldi a hajó legszebb asszonyának. Na, erre aztán felkacagott Eszes Dóri. Pedig én egyáltalán nem viccből mondtam. Azt igen, hogy a kapitány küldi, de azt nem, hogy a hajó legszebb asszonya. Hát ezt a történetet is jópárszor hallhattad már. Így írva meg élőben is.
Tegnap nézegettem a googlemapson Nysiros szigetét, ahol Bandi bá” másfél évig dolgozott. Ahol anyám egy hónapot töltött el, és azon gondolkoztam, hogy vajon teljesíteni tudom-e anyámnak tett ígéretemet. Ugyanis azt mondta vagy két éve, hogy addig nem akar meghalni, míg az Égei tengert nem látja. Szóval ezen gondolkoztam, honnan lehetne pénzt szerezni, hogy elmenjek vele, míg nem késő. De hát fejenként legalább 180 ezer forint. Annyi pénzt meg az életben nem láttam. Talán egy last minute út jó lenne szeptemberben. Mert aztán életem végéig bánt, hogy nem tettem meg anyámért ennyit. Mondjuk, ha te azt mondanád, hogy eljössz velünk, akkor mindenképp szereznék valahonnan pénzt.
Egyébként Zakariás, akiről tegnap írtam, nem hívta még fel a lányát. Elterelődött a tört6énet, de szerintem előbb-utóbb folytatódik.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat