Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-11-29

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-11-29

Kedves Jucó!
Tegnap de délután küldtem neked egy SMS-t, kérdeztem, miféle tanulmányi versenyen indulsz. Mert közben kinyomoztam, mi az az OKTV. Reméltem, történelembôl, de riktig biológiából indultál. Ezt onnan tudom, hogy küldtél hajnalban egy választ, hogy ?hogyisne.bioszbol? vagyis dehogyis történelembôl, hanem biológiából. Jól is teszed, ha orvos akarsz lenni, akkor oda ezt kell tanulnod. Csak hát én úgy gondolom, nem igazán nôknek való az orvosi szakma. De majd rájössz magadtól is, ha meg nem, annak én örülök a legjobban. De hát mama ezt biztosan jobban tudja, mert ha nem nôknek való lenne, biztos, lebeszélt volna róla. De hát ne legyen igazam.
Szépen süt a nap, igaz, hideg is van hozzá: 0 fok. De én inkább az ilyen idôt szeretem, mint a kicsit enyhébbet, de köddel, esôvel. Jó is a kedvem, ezt megfejeltem egy kis görög zenével. Szóval most mediterrán hangulat van itt. Csak eszembe jutott, mikor vagy két éve elmentem arra a kis görög szigetre, és ott el akartam egy befôttes üvegben rejteni a szívet fogó kis egeret, hogy majd egyszer, valamikor évek múlva együtt menjünk el, hogy kiszabadítsuk. De aztán ? ha még magammal is vittem ? nem hagytam ott, mert annyira reménytelennek láttam, hogy mi valaha még találkozunk. De legalább hazahoztam, és most is itt tartja nekem a szívet a polcon. Már talán nem is emlékszel rá, még egyszer születésnapomra kaptam tôled. Biztos neki is tetszik a görög zene, mert nagyon mosolyog. Mert hát ô is velem volt az Égei tengeren.
Nem tudom, miért nem jársz mostanában az iwiwen. Talán nincs internetetek, vagy rossz a számítógép? De ha ez is lenne, biztos van az iskolában internetezési lehetôség. Bár belátom, nem az én levelem a legfontosabb. Nem baj, egyszer majd úgyis megkapod.
Most jól felspanoltam a zenét, biztos örülnek a kollégáim. Bár még nincs is 9 óra, még van egy perc, úgyhogy nincs joguk reklamálni.
Új gázt?zhelyet kell vennem, mert az enyém már annyira rossz, hogy életveszélyes, el sem lehet zárni, és mindig gázszag van reggelre. Most meg is nézem a vatera.hu oldalt, hátha van egy eladó használt. Már hétfôn sikerült egy 17 éves h?tôgépet vennem 13 ezerért. Úgyhogy jó üzletet csináltam.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat