Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-08-30

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-08-30

Kedves Jucó!
I’ve been working as senior copywriter in neo for two years. My job involves developing new and mark an era online-ideas. My office room is below stairs.

When I came to the company I set two ambitious goals: first of all to learn Enlish perfectly.
Secondly: to make excellent banners, that will win lot of prizes in Cannes. Where I will say thank you with my excellent English.
It seems I will reach my goals sooner than I thought it before, beacuse I feel my English is much better than two weeks before, isn’t it?
And when I come back from Cannes – with one or two gold lions in my hand – I want to take early retirement.

But I know: the money makes the world around… That is why I will study for extra qualifitations in my free time, and I make a dance school for rich pensioners.

Finally: I would like to give a very good advice to you: You should have confidence in your own abilites. If you are not sure that you can succeed, you are less likely to perform competently. Look at me… look at me, please!

Na, mit szólsz, milyen perfekt angol lettem én? Ez a házi feladatom, nem mondom, hogy önállóan találtam ki, van egy tankönyv, abból kellett megírni.
Mint látod, az elején még komolyan vettem, aztán nem tudtam már mit írni, illetve bekapcsolt a fantáziám, hogy ne mondjam, hülyeségem. Remélem, le tudod fordítani. Ebben azért biztos vagyok, mert Balatonszárszón nagyon jól ment nektek az angol. Nem is értettem egy árva szót sem, amikor hallgattátok Bláz komával.
Írtam péntek hajnalban egy SMS-t, hogy gyere el hétvégén, de írtad, hogy lánybúcsúba mész, meg kerítésfestés lesz. Úgyhogy ez elmaradt. Remélem, vasárnap festettétek a kerítést, illetve akkorra volt betervezve, mert szombaton szakadt az eső, de tegnap, vasárnap nagyon szépen sütött a nap, bár kicsit hideg volt. De az mondjuk, nem árt a festésnél. Jobb, mint a nagy hőség.
Remélem, azért előbb-utóbb el tudsz jönni, az nem lenne jó, ha félévente találkoznánk.
Na, megyek dolgozni, mert van mit tennem az angol előtt, ami egy óra múlva lesz.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat