Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-01-20

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-01-20

Kedves Jucó!
Tegnap írtál egy esemest, hogy elvitted a pikulát a javítóhoz, és azt mondta, hogy az egész egy rossz konstrukció. Vagyos nem ér semmit. Ha ezt tudom, nem is rendeltem volna meg. Az lenne a legjobb, ha vennénk egy igazit, vagy legalább egy használtat, amit előtte ki is próbálsz. Bár nem egy elegáns hangszert venni, főleg pikulát, de hát szegény ember vízzel főz. Azért 200 ezer forint kicsit sok lenne egy újért. Ráadásul nem szoktál vigyázni semmire. Erre sem tudtál vigyázni, úgy megtekerted, hogy az egyik gyűrűje le is esett. De hát nincs ezen mit csodálkozni, beállt a sorba a fényképezőgép, a méregdrága telefon mögé. Bizony, csak akkor lesz becsülete bárminek is a szemedben, ha neked kell összekuporgatni rá a pénzt, vagy megdolgozol érte. Gondoltam, hogy kölcsönt kéne felvenni, és megvenni egy tényleg jó pikulát, de tényleg csak ez tart vissza, hogy egyáltalán nem becsülöd meg. Meg persze nincs is pénzem, főleg így, hogy a lakásfelújításra is kölcsönt kell felvenni, így meg már jóval 10 millió fölött van az adósságom. Szóval így állunk. De ha tudnám, hogy tényleg tudsz vigyázni rá, befizetnék egyre.
Majd meglátjuk, mi lesz, ha legközelebb találkozunk, megbeszéljük. Kicsit bosszús vagyok, hogy így jártam ezzel a pikulával, mert ez is volt vagy 20-25 ezer. Nem tudom pontosan, de sokba került.
A gyerekem éjjel sírt vagy hatszor-hétszer, úgyhogy mindig felébredtem, át is mentem hozzá, de én nem voltam jó, csak az anyja. Ezért is vagyok most ilyen harapós. De egyébként nagyon kis aranyos, van egy fehér rugdalózója, mindig abban alszik, és reggel olyan, mint egy nagy fehér kolbász, így is hívom, miután evett, akkor meg töltött hurka. Téged is hurkának hívtalak, csak kishurkának.
Azt mondja a gyerekorvos, hogy magas lesz a gyerekem. Az anyja sem alacsony, így biztos lesz vagy 175 centi. Kár, hogy még nem találkoztál vele, biztos nagyon boldog lenne. De talán egyszer úgy alakul, hogy el tudsz jönni, megnézni.
Na, megyek dolgozni, ma is bizonyítanom kell, mint mindennap mostanában.
Te meg pihenj, megdolgoztál érte. Még van szűk két heted.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat