Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-11-02

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-11-02

Kedves Jucó!
Egyszerűen enni sincs időm szinte. Betoltam most is a zöldbabfőzeléket és már ülök is a gép előtt. És hányszor leírtam, hogy ez egy reklám és ezt meg ezt kell hinni stb. Legalább naponta vagy húszszor. Teljesen bedarál ez a kampány, komolyan mondom, nekem van a legtöbb munkám vele. Mindegy, azért jó szórakozás. És az az érdekes, hogy ezt a nőt, ezt a scheimer verát még életemben nem láttam, és teljesen úgy érzem, ha őt szekálják, hogy csúnya stb., akkor engem piszkálnak.
Már abban a fázisban jár a kampány, hogy írogatnak az emberek, hogy úgyis tudjuk, hogy te vagy Nóri, a színésznő. És azt még nem is sejtik, hogy még csak nem is nővel leveleznek. Ja, és azért nem érek rá, mert egyszerűen annyi komment érkezik, hogy alig bírok rá válaszolni. Ráadásul ketten csináljuk, egy nő a Vateránál van, ő is írogat a hozzá érkezőkre. De nekem 3 közösségi oldalam is van. Ő mondjuk, kap napi 20 levelet, én meg vagy 150-et. Azárt ez különbség.
Na, most már lassan mennem kell, látom most is, hogy keresnek. Most ráztam le egy négert.
Jó lett volna tegnap kirándulni, gyönyörű idő volt. Talán jövő héten elmehetünk, nem? Én most nem értem volna rá, de sokat gondoltam rá, hogy jó lenne. Remélem, te elmentél azzal a Blázzal. Bár nem lehet valami nagy kirándulós, mint mondtad, feszt alszik vagy szerel.
Most kicsit rövidebb a levelem az átlagosnál, de ezt bocsájtsd meg nekem, annyi a dolgom. Reggel szoktam írni mindig, most meg már 1 is elmúlt. Hát szóval van dolgom.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat