Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-04-20

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-04-20

Kedves Jucó!
Emlékszel még Morellára? Egy nagyon kedves Dél-Afrika-i munkatársam volt, akivel dolgoztam együtt és sokat beszélgettünk. De nem nagyon értett engem, ahogyan én sem értettem őt. De Sárdi mondta, hogy ismerőse a Facebookon, úgyhogy másnap írtam neki levelet. És már válaszolt is, amit alant olvashatsz. Ha nem érted, mit ír, majd kérdezz meg engemet.

Hi Acs!

Thank you so much for your letter it was a lovely surprise for me! Yes I do understand your English, I think it is better than in 1998!
We live in Sydney, Australia. We moved here 5 years ago and love it. We have met a lot of other South African families here that have become like a big family for us.

Emese is now 8, I have a son Blaine who was born in Denmark, he will be 6 in July. And my littlest and naughtiest is Rohanne, she has just turned 2. No more children for us!! 3 is a good number!

I am not working. We have bought a house and garden that need a lot of work, which keeps me busy and in Australia the schools like the parents to go into class and help, which I love to do! Emese is in her 4th year of school and Blaine started this year. When Rohanne starts school I will have to start working again as living in Sydney is very expensive!!

Love
Morelle

Hétvégén úgy kidolgoztam magam, majd’ meghaltam. Mondtam, hogy elmegyünk Balatonszárszóra, ház átalakítani. Így is volt, szombat reggel 7-kor indultunk. Rögtön kiderült, egy csomó minden hiányzik, így Erik kocsiba pattant, és elment Siófokra az obiba. Én meg ott maradtam egy nagy kalapáccsal, talicskával meg egy konténerrel. Úgyhogy neki falbontani. Délután kettő körül keveredett haza, akkor ettünk, de addigra én már végeztem a falkiveréssel, épp hordtam ki a sok téglát. Na, akkor ő neki villanyt szerelni, és másnap déli csak azzal foglalkozott, én meg annyit dolgoztam, hogy éjjel alig bírtam megfordulni, olyan izomlázam volt. Másnap, vagyis tegnap is nagyjából ez volt a munkabeosztás. Mint mondtam, Erik drótozgatott én meg melóztam. Azért jó volt, meg lehet, hogy ezen a hétvégén is megyünk, mert nem vagyunk teljesen kész. És Zommer Zsófia nem ül ám be akárhová. Ott ragyognia kell mindennek.
Ja, Morelle szándékosan könnyű levelet írt, nagyon kedves, nem?




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat