Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-09-26

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-09-26

Kedves Jucó!
A tegnap írottakhoz még hozzátartozik ez is: http://www.youtube.com/watch?v=OAytoUVsXX4 Vagyis a darab, amit a punk vezényelt. Nagyon jó, hogy megtaláltam, mert így sokkal jobb visszagondolni a filmre, hogy hallom is a zenét.
Esténként járok templomba mostanában, mert evangélizációs hét van, vagyis idegenek is jönnek, akiknek van ismerôsük, akiket esetleg érdekel Isten. És ilyenkor sokkal könnyebben érthetô amit mondanak, meg hát rövidebb is. Tegnap este is 40 perc volt. Bár nem mondhatnám, hogy Cseri Kálmán máskor kevésbé érthetô, csak hát feleleveníti bennem a régi emlékeket. Mert pont annyi idôs voltam, mint te, mikor elôször hallottam Cseri Kálmánt. Emlékszem, még egy kazettás magnóra vették fel, és annyira megragadott, hogy minden kazettát meghallgattam. És még a fôvárosba is eljöttem megkeresni. Akkor még 35 éves volt. Ma meg már 60 körüli. Tehát negyed évszázada. Jó mi? Amikor becsengettem, kijött és kérdezte, kit keresek. Mondtam, hogy Cseri Kálmánt, de szerintem ô az, mert felismerem a beszédhibájáról. Ugyanis raccsol, amirôl nem tehet. Nagyon kedves voltam, nem? Hogy felhívtam a figyelmét a beszédhibájára. Gondolom, évtizedek óta frusztrálta. De hát ennyi eszem volt abban az idôben. De lehet, hogy te sem állsz jobban. Nem hinném azért, mert én híresen sötét voltam.
Fantasztikus ez a komolyzene, meg a karmesterség, amit a vasárnap esti film óta tartok olyan nagyra. Mert itt egy rövid részlet Leonard Bernsteinrôl, illetve a próbájáról. Micsoda tudás kell ahhoz, hogy a legkisebb hibát is észre vegye: http://www.youtube.com/watch?v=FVQyhuTP0KU&mode=related&search=
Majd nézd meg, érdemes. Lehet, hogy mire te ezt olvasod, már rég nem lesz jutub. De azért kicsit bízom benne, hogy mégiscsak olvasod a leveleimet, akkor meg meg tudod nézni is most.
Olvastam egy cikket, ami elég vicces.
A nagy-britanniai Bangor városában nincs pechesebb ember Nigel Brownnál: a férfi ? aki a helyi egyetem botanikus kertjének vezetője ? 28 éve várta, hogy agávéja végre virágot hozzon, ám a növény éppen azt a pillanatot választotta erre, amikor Brown nem volt jelen.
A The Guardian című brit lap beszámolója szerint a férfi mindössze 48 órára volt távol kedvenc agávéjától, s mire visszatért, az annyira megnőtt, hogy még az üvegház tetejét is kitörte. Ráadásul a baj nem jár egyedül: ez a mexikói eredetű növény minden energiáját a robbanásszerűen gyors virágzásra fordítja, s utána elpusztul.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat