Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-05-04

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-05-04

Kedves Jucó!
Emlékszel, mit mondott annak idején az idegenvezető krétán? Tudod, aki azt a szófordulatot szajkózta feszt, hogy az „egyik legezsebb, hanem a legszebb”. Szóval azt mondta, hogy Krétán annyira benne van az emberekben az ellenségkép – mivel feszt elnyomás alatt éltek –, hogy a fiúk 16. születésnapjukra puskát vagy pisztolyt kapnak, és lehet is esténként puskaropogást hallani. Meg a falu végi közlekedési táblák ki vannak lyuggatva, mert azokat használják céltábláknak. És amint itt keresgéltem a krétai zenék között, találtam egy csomó olyan videót, ahol egyenesen géppisztollyal lövöldöznek a levegőbe a házak tetejéről a görögök. Meg azt is mondta, hogy annak idején annyira hősiesen védekeztek a krétai partizánok, hogy még Hitler is kegyelmet adott a fogságba esetteknek. Ez pedig nem volt jellemző rá.
Tegnap este összeszámoltam a kiadásokat, és azért messze nem állunk úgy, hogy kényelmesen hátradőlhetnénk, „hogy van píííz, bőven”, sőt, pár dolgot meg sem tudunk csináltatni. Bezzeg az építkezés alatt, ott sosem fogyott el a pénz, csak a végére. Jegyezd meg, hogy egy építkezésbe csak úgy érdemes belevágni, ha van elég pénz rá, úgy nem lehet, hogy a felére megvan a della, aztán majd jön a többi. Aki így áll hozzá, az szokott megrekedni a szerkezetkésznél, vagyis állnak a falak, aztán meg évekig árulják.
Bemásolok ide két képet a gyerekemről, kár, hogy nem jöttél el egyszer sem. Pedig biztos nagyon örült volna neked. Bár meglehetősen pityogós most a költözés iedjén, ugyanis el kellett hagyni a felújítás idejére a lakást.
Ez már a költözés idején készült.



Itt meg a földszinti lakásban áll az ágy szélén. Hála Istennek, a lépcsőházban a lenti lakás kiadőó volt, így könnyen lecuccoltam. De olyan sötét és hideg, mint a Boróka utca. Ha majd nagy leszel, próbáld meg eladni azt az egészségtelen sötét lyukat. Ha el tudod adni egyáltalán. Nagy hiba volt azt megvenni annak idején.


Sajnos mostanában sokat cumizik, de talán a bizonytalanság miatt van szüksége a cumira. Remélem, nem tolja szét a fogait.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat