Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-04-04

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-04-04

Kedves Jucó!
Újabb feljelentés született. Még nem jelent meg az Indexen, de majd jövő héten meg fog. Nem olyan könnyű pár mondatban megfesteni egy embert. Vagyis hogy minél szemléletesebb legyen, és szórakoztatóbb. Persze ezt sem én láttam, hanem egy munkatársam, csak nekem adta le a drótot. Én meg szépen megénekeltem. Itt van, e:

Karda Beáta nagyon várja a tavaszt

„Április 1-jén, kedd este kaptam rajta az önmagát „nehéz bombázónak” tituláló hírességet a budaörsi IKEA-ban, amint nagy lelkesedéssel tavaszi kertkiegészítőket vásárol: nagy sárga napernyő, sárga mécsesek és virágkaspók kerültek a kosárba. Ebből én arra következtettem, hogy Som Lajos egykori felesége nagy kertipartira készül. Feltételezésem megerősítéseként álljon itt a híresség pozitív gondolkodást sugárzó, tavaszköszöntő ruhakölteménye: flitteres rózsaszín top, fekete blézer, sötét, testhez simuló latexnadrág és lakkcsizma.” – zárta április 1-jei tudósítását Szeghi.

Tegnap írtam SMS-t, megkérdeztem harmadjára, hogy szeretnél-e MP3 lejátszót, de nem válaszoltál most sem. De nem zavar, mert elhatároztam, hogy ha van, ha nincs, azt fogok venni születésnapodra. Már ki is néztem egyet a Mammutban, Samsung, és nagyon jó, legalábbis azt mondja az eladó. Nem a legdrágább, de szerintem felesleges is lenne egy olyan kis vackon nézni tévét, ráadásul azok sokkal könnyebben elromlanak. Minél bonyolultabb valami, annál könnyebben elromlik. Meg hát eddig minden tönkrement nálad, ha jól tudom. A telefon részletei is most jártak le két év után, azé a telefoné, amit egy hónapig használtál. Pedig nekem a telefonom már három éve megvan, és egyszer sem ejtettem le. De hát mindegy, így tanulja meg az ember, hogy ha valamire nem vigyáz, az tönkre megy. Igaz, én is csak azután kezdtem el megbecsülni a ruháimat, miután én kerestem meg a rávalót. Addig nem érdeket különösebben. Csak hát mégis sajnálja az ember, hogy egy olyan tárgyat kidobnak, amit évekig lehetne használni. És a fényképezőgép is erre a sorsja jutott, csak az három éve. Hát mindegy, ezek nélkül is meg lehet lenni. Remélem, ez az MP3 lejátszó kibír legalább két hónapot.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat