Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-03-17

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-03-17

Kedves Jucó!
Most fedeztem fel egy kanadai énekest, Leonard Cohent. Állítólag jön a Sziget Fesztiválra. Nem hinném, hogy elmegyek megnézni, már csak azért sem, mert nem szoktam menni, túl drága a belépő. De egyébként is 76 éves, nem tudom, mit koncertezget. Ez a szám, ami annyira szép, azt még 1966-ban dalolta, és már akkor sem volt tomboló fiatal. 35-36 éves lehett. Mamamatikából sosem voltam túl jó. A szám címe: The stranger song. Majd hallgasd meg a youtube-on, ha még lesz, mikor ezt olvasod.
Mostanában már szoktam gondolkozni, mi lesz majd, ha meglesz az ezer oldal. Először is, mennyi időt fog igénybe venni, hogy elolvassam az egészet, és kijavítgassam a hibákat. Nem hiszem, hogy tartalmilag változtatgatni fogok rajta. Mindenesetre nagyon furcsa lesz majd évek múlva találkozni, végignézni azt a sok szenvedést, amin átmentem. Persze sok öröm is volt ezek alatt az évek alatt. De ez a zene, Cohen, pont elmondja az eddigi éveimet. Meg amit éreztem: lassú melankóliát. Állítólag a szövegei is nagyon szépek. Olvastam már róla korábban is, de csak most hallottam először dalolni. Majd nézd meg, és érteni fogod. Nyuszi azt mondja, a szülei sokat hallgatják.
Reggel, ahogy jöttem kocsival, egy csíkos macska szaladgált az úttesten, a kocsik között a négysávos úton. Hát bizony, most megúszta, de szerintem tízből egyszer elnézi a kocsit, illetve rosszul méri fel a sebességét. Ráadásul ez a cica még igazából körbe se nézett, csak az egyik irányba, aztán neki rohanni.
Lehet, hogy hétvégén be kell jönni dolgozni, mert ma nem nagyon lesz idő, ugyanis mennem kell filmforgatásra. Most veszünk fel egy olyan filmet, aminek az ötletét még tőled loptam, illetve te hoztad haza az óvodából. Mert egyszer azzal jöttél, hogy stipi-stopizzunk. Ami abból állt, hogy nézegessünk egy képeskönyvet vagy újságot, és ha valami tetszik, akkor gyorsan csapjunk rá, lehetőleg még mielőtt a másik lecsapna. Ez a stipi-stopizás, mert közben azt kell ordítani, hogy stipi-stop. És most ez az alapötlete a Raiffeisen családnak, vagyis, hogy mennek a szülők, és ami megtetszeik, lestipi-stopizzák. Hát bizony, sok reklámfilm köszönheti neked a megszületését.
Lassan indulnom kell, jó hétvégét.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat