Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-07-20

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-07-20

Kedves Jucó!
Mese jó idő volt az éjjel. Arra ébredtem, hogy fázom, és a vékny paplanhuzat alatt is hideg van. Persze olyan kemény vagyok, hogy inkább fáztam, minthogy felkeljek egy pokrócért. Hej, milyen jó is a hideg. Bezzeg január-februárban annyira untam, majd megbolondultam.
Remélem, már nálatok is enyhül a meleg. Mert jó nagy hőség tud lenni ott fenn a kupujkóban.
Most, hogy már éjjel csak 26 fok van a lakásban, Vera is jól alszik, plusz a jobb kettes foga is kinőtt. Azért az mégis csak bosszantó vagy inlább szokatlan, hogy ő minden fogával megszenved. Bezzeg te, észre sem vettük, úgy jöttek ki a fogaid. Na, de nem akarom, hogy te legyél a bezzeggyerek. Vera is nagyon aranyos tud lenni, ha nem nyávog. Én nem emlékszem, hogy te ilyen nyávogós lettél volna, igaz, kevés időt töltöttünk együtt, mert egyetemre jártam, otthon nem nagyon lehetett tanulni. Nem értetted meg, hogy miért kellene engem békén hagyni, amikor csak ott gubbasztok az ágyon egy könyvvel a kezemben, te neked meg játszhatnékod van. úgyhogy sokszor a könyvtárba kötöttem ki, főleg vizsgaidőszakban.
Azt olvastam a minap, hogy ez a mostani meleg nem a rekord, mert 1991 júliusában 39 fok is volt. És eszembe jutott rögtön, hogy akkor voltunk a panellakásban, majd meg pusztultunk a melegtől, de te elég jól bírtad, bár folyt rólad a víz, de azért aludtál. Vera már kevésbé bírja, tavaly is meleg volt nagyon, épp egyhónapos volt és rangatagat sírt. Hát, nem volt könnyű. Na, megint te vagy a bezzeg.
Tegnap írtam esemest és kérdeztem, hogy mikor jöttök, de nem válaszoltál. Ez azért lenne fontos, mert ha te nem jönnél, jönne más szívesen, sok jelentkező van. de természetesen te vagy az első, mert az nagyon fontos lenne, hogy közelebbről megismerd Verát. Mert tőle soha rosszat nem kapsz az életben, csak szeretetet. És ennél fontosabb kevés van az életben. Szóval ezért lenne fontos. De úgy látszik, hiába strapálom magam, nem nagyon válaszolsz.
Na, megyek dolgozgatni, jó lenne, ha válaszolnál.
Már alig húsz oldal, és vége a naplónak. Meglesz az 1000 oldal. Szép, nem?




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat