Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-04-13

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-04-13

Kedves Jucó!
Hetek óta fáj a térdem, valószínűleg az új cipőtől, de már annyira, hogy éjjel is felébredek, hogy már nem is csak a térdem, hanem a csípőm, vagy ahogy nagyanyám mondaná, a forgóm is sajg. De csak az egyik, a jobb. Azzal már többször is volt problémám, mindig akkor, amikor új cipőt kezdtem el hordani. Csakhogy akkor még segített a lúdtalpbetét, most meg már az sem számít. De lehet, hogy egy rosszindulatú elváltozás – a nevét annak a bizonyos betegségnek le sem írom. De hát Isten kezében vagyok, azt tesz velem, amit akar. Ha eljött az én időm, illetve annak a vége, akkor nem tehetek ellene semmit.
De nem is ezt akartam neked mondani, csak elkezdtem, szóval annak ellenére, hogy ilyen fájdalmak gyötörnek, azért jótékonykodom. Reggel egy szegény giliszta volt majd belefulladva egy kisebb folyóba az Árnyas úton, merthogy ott hömpölgött le a János-hegyről a víz, és ez a szegény állat – gondolom a földből kimászott –, hogy kicsit szárazabb területet találjon. De vesztére ebben a kis csermelyben kötött ki. Na, én meg nem voltam rest, kerestem egy kis gallyacskát, és kimentettem. A buszmegállóban meg egy kis csiga mászott fel a neki végeláthatatlan vas oszlopra. Azt is megmentettem. De nincs kizárva, hogy akkor jótékonykodom igazán, mikor nekem van valami bajom, hátha ez visszafizetődik. Nincs kizárva, hogy ezért vagyok most ilyen. De azért nem hinném. Mert, hogy ez soha vissza nem térül, az biztos. Amúgy is szoktam segíteni ilyenkor.
Napok óta esik az eső, nekem meg még a fejem is fáj ilyen frontjárásos időben. Szóval nem vagyok valami jó passzban. Ez a cipő bosszant igazából, mert a másikba is beletettem lúdtalpbetétet, annak meg az lett a következménye, hogy szétrepedt mindkettőnek a talpa. És azért annyi pénzem nincs, hogy évente vegyek egy cipőt. Általában négy évig hordok egy cipőt. De a bakancsom már öt telet kihúzott. És gyanítom, hogy még jövőre is ezt fogom hordani. Bizony, más idők járnak már anyagilag, mint régebben.
Ja, csak azért bosszant ez a térdfájás, mert ha ízületi gyulladás, akkor ez később krónikussá válhat, aztán tíz év múlva fel se tudok ott mászni a Remete úton.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat