Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-02-21

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-02-21

Kedves Jucó!
Újabb feljelentések születtek tegnap, vagyis hétfőn. Kicsit szégyellem magam, hogy ilyen dolgokat írok másokról, de valahogy gyakorolnom kell a szövegírást. Főleg a headline írást. Mert ezek szerintem jó címek. Ha megnézed a többit, egyik sem ér nyomába az én címeimnek. Egyébként szombaton délután tényleg hemjegtek a hírességek a Mammutban. Ugyanis betértem, mert anyáméknak venni akartam egy scrabbliet, mert már olyan régen megígértem. Anyám nagyon szeretett vele játszani, amikor egyszer hazavittem. Érdekes volt, hogy Kolobász messze lemaradt anyám mögött. Ő csak 2-3 betűs szavakat tudott lerakni, anyám meg egész hosszú szavakat. Csak hát nem lehet már kapni ezt a játékot. Állítólag nyáron majd hoznak a boltokba, de addig nem lesz. Pedig már mióta ígérgetem anyámnak, hej. Ti szoktatok még szkreblizni? Ha nem, akkor játsszatok, mert az nagyon jó.

Oroszlánüvöltés a Budagyöngye előtt!
Alig egy órája a budai bevásárlóközpont előtt ismerős hang ütötte meg a fülem: Oroszlán Szonjáé. Mobilozott valakivel, és meglehetősen ideges lehetett, mert nagyon hangosan, mondhatni, ingerülten kiabált az illetővel. A szép híresség hosszú, térdig érő steppelt barna kabátot viselt, nyakába kék sálat kanyarított, a haja pedig fel volt tűzve. Bár hallottam, mit kiabált a szépséges színésznő, de ez – rá való tekintettel – hadd maradjon az én titkom.

Payer András mossa kezeit
Szombat délután a Mammut mosdójában futottam össze legendás énekesünkkel, dalszerzőnkkel Payer Öcsivel. Már távozóban volt, és épp a kezét mosta. Annyi időm azért maradt, hogy kifigyeljem: fekete melegítőben volt és egy nagy sárga office-os szatyorral. De alig hogy kitettem a lábam, Kóbor János viharzott el mellettem, aki a parkoló felé sietett egy fiatalos, sötétkék mellényben, kopott farmerben. Valamit elfelejthetett, mert a parkoló bejáratánál megtorpat és visszasietett – szerintem petróleumért. Gondoltam, ennél több csoda már nem is történhet velem egy nap, amikor Szabó Leslie jött velem szemben. Ő egy nadrágra vetett szemet a Jeans clubban. Zöldesbarna, zsebes, az ára 3500 Ft. Ha jól láttam, fel is próbálta, de nagyon nem mertem figyelni a hírességet. Csupa-csupa énekes, gondoltam, amikor kifelé menet Sztankay István művész úrral futottam össze. A csodálatos hangú színész egy nála közel egy fejjel magasabb, fiatal csinos hölggyel sétálgatott.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat