Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-11-14

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-11-14

Kedves Jucó!
Most meg olyan zenét kapcsoltam be, amit még Tatabányán hallgattam sokat. De erről már írtam korábban is: http://www.youtube.com/watch?v=AXU1Cc6rlsI
Olyasmi hangulatú, mint amikor valaki lázas, de nagyon nem beteg, csak láza van és éjjel felébred a sötét szobában. Nekem ilyen élményem kötődik ehhez a zenéhez. Nincs kizárva, hogy épp ez történt velem annak idején.
Tegnap este a Buzigyöngye felé jártam, és gondoltam, küldök egy kis pénzt a telefonodra. Csak hát előtte meg akartam kérdezni, szükséged van-e egyáltalán rá. Írtam is egy SMS-t, hogy ha öt percen belül válaszolsz, megy a mani. Írtál is, de nem kellett a pénz. Szegénykém, azt hihetted, számonkérés az az SMS, mert rögtön elkeztél magyarázkodni, hogy csak azért nem írtál korábban, mert még nem tudtad, hogy alakul hétvégeken a tánciskola. De most már tudod, hogy egyszer sem érsz rá. Amit én igen nagy fájdalommal hallok, mert az azt jelenti, hogy csak decemberben találkozunk, de az sincs kizárva, hogy az idén már egyáltalán nem. Nagy fájdalom ez. És ez alá még alá is dolgozik ez a zene. Ha tudod, majd hallgasd meg.
Kíváncsi vagyok, mikor hívnak fel a Neóból, hogy közöljék, felvettek. De az sincs kizárva, hogy a nőnek egyáltalán nem voltam szimpatikus és már keresett is valaki mást. Ő a tulajdonos, simán megteheti. Az a baj, hogy kicsit buta feje van annak a nőnek. Olyasmi, mint Gáspár Győző felesége, Bea asszony. Hasonlít rá.
Bár most tudom, hogy úgy csinálsz, mintha fogalmad sem lenne, ki az, pedig biztos tudod. Valójában nem élhetünk úgy a világban, hogy bezárkózunk. Tudnunk kell, mi zajlik körülöttünk, ha még nem is értünk egyet vele. Mert szerintem az ostobaság, amit Székely Eszterék csinálnak, hogy minden, ami nekik nem tetsző – pl. McDonald’s – azt ordítva megtagadják. Ezzel csak nevetségessé teszik magukat. Ordít róluk, hogy félnek tőle, nem éreznek erőt, hogy ne menjenek be, ne kapjanak oda. Sokkal bölcsebb, aki ismeri a világot, sokmindent kipróbált, mégis marad annál, amiben hisz. Pl. én nem azonosulok a Győzikét fogyasztókkal, de ismerem, miről van szó, bár bevallom, a mai celebek közül szinte senkiről nem tudom, kik. Pedig kellene, hisz’ nekik is csináljuk a reklámokat. De az orvosok meg őket gyógyítják, a tanárok meg őket tanítják. Szóval lehet valakinek külön világa, de ismernie kell a környezetét. De azt elárulom, hogy nem tudnám rávenni magam, hogy a TV2 vagy az RTL-t nézzem akár csak napi egy órán át. A múltkor – hát jó múltkor, vagy 2 éve – megnéztem egy Mónika sót elejétől a végéig, és komolyan mondom, annyira nyomasztó volt, hogy utána szószerint hányingerem lett. De komolyan, kavargott a gyomrom. És nem értem, hogy mehet ez a műsor már nyolc éve.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat