Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-06-08

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-06-08

Kedves Jucó!
Kicsi kis baba. Nem szeretem ezeket a jó kis vicceket, amilyet megeresztettél hétvégén, amikor kérdeztem, vigyek-e neked meggyes lepényt. Olyat, amilyet régen is sütöttem sokszor. Amilyet annak idején nagymamucikának is vittünk Surányba, és nagyon szerette. Ja, és megkérdeztem, hogy vagy. Na, csak ez utóbbira válaszoltál, vagyis azt, hogy jól, ha nem számítjuk, hogy kétszer akkora a mellékveséd, mint kéne. Nem is értettem először, mi ez, úgyhogy nekiálltam, és alaposan utánajártam. És tegnapra – vagy szombat estére? – derítettem ki, hogy valami vicc féle lehet. Mert a mellékvese megnagyobbodás egy súlyos betegség, hormon zavar meg minden. Viszont azt is kiderítettem, hogy a stresszért ez a szerv a felelős, vagyis a stressz hormont ez termeli. Így hát úgy gondoltam, hogy bizony ez igencsak vicc. Tehát ideges vagy, amitől megnőtt most átmenetileg a mellékveséd. De szerintem meg sem nő ettől. Csak vicceltél. Szóval ezen nem tudtam jót nevetni, mert a hormonbetegség nagyon rossz. Szóval csak remélni tudom, hogy semmi bajod. Holnap fogsz biológiából érettségizni szóban.
Erreől ennyit. A süteményből meg lett meggylekvár, amit jól el is rontottam, mert annyi cukrot tettem bele, hogy tiszta méz. Ráadásul folyik is, egyáltalán nem zselés. Azért csináltam lekvárt, mert kaptam egy csomó meggyet, öt kilót, és gondolkoztam, mit lehetne vele csinálni. És ekkor írtam, hogy kérsz-e süteményt, de mivel nem írtad, hogy kérsz, így inkább neki lekvárfőzni. De mondom, nem sikerült, meg igazából ez még nem is volt olyan jó meggy. De azért remélem, ehető lesz valamennyire. Lett nyolc üveggel. Ha jó, majd adok eggyel – meggyel.
Egyébként nem sok mindent csináltam a hétvégén, tegnap délután szakadt az eső, pedig akkor akartam elmenni biciklizni a János hegyre. Szombaton meg volt a lekvár főzés. Azt nem is kérdezem, te mivel töltötted a napjaidat, mert van egy tippem, mivel.
A történelemre meg elég feszes az a két nem, amit hagytál. De hát te tudod. Ha egész évben tanultál rá, akkor nem lehet gond.
Na, zárom soraimat, és máskor ne bolondozz ezzel a mellékvesével.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat