Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-11-18

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-11-18

Kedves Jucó!
Hej, magasságos az Isten, aki gondoskodik a hozzá fordulókról! Merthogy tegnap délben felhívtak a Neótól, hogy megtisztelném őket, ha hozzájuk mennék dolgozni. Gondolhatod, mennyire örültem, főleg azok után, hogy a csúcsvezetés savanyú – ahogy kiskorodban mondtad: sanyanyú – képpel jött vissza a tenderprezentációról. Úgyhogy nagy valószínűséggel, azt sem nyertük meg. És ez akkor 24 tenderből 24 bukás. Mert az utóbbi két évben ennyit vesztett el a Team. „Szép” szám. Főleg akkor, ha tudod, hogy Erikkel tíz tenderből ötöt megnyertünk annak idején. De hát, ha valaki ennyire erőszakos, és mellette meg tehetségtelen, mint az art director párom, akkor ez a vége. Azt nem mondom, hogy nekem nincs szerepem a kudarcban, de az biztos, ha nem csak arra megy ki a játék, hogy kinek az ötletét prezentáljuk az ügyfélnek, akkor jobb lett volna a mutató. De nem akarom bántani ezt az embert, nem épületes dolog.
Amit viszont sajnálok, hogy a junior szövegírót – aki itt ült mögöttem a szobában, mikor még gyakornok volt – felvették pár napja. És még írta is nekem SMS-ben, hogy milyen boldog. Nem ezt sajnálom, hanem inkább azt, hogy tegnap felhívták, hogy nagyon sajnálják, de mégsem veszik fel. Fel is hívott nagy szomorúan a hírrel. Nagyon sajnáltam, mert nagyon ügyes gyerek, mindent tud az interneten. Ellentétben velem, aki a hírkeresőn kívül alig használok valamit. Mert más érdekel. Például zenében is inkább a komoly zene. Például tegnap is voltam a Zeneakadémián Beethoven koncerten: c-moll zongoraverseny, illetve a IV. szimfónia volt műsoron. Nagyon szép volt, mondhatom. Gondoltam, meg is szerzem neked a c-mollt, mert az a legszebb zongoraversenye. Nekem meg van, de lehet, hogy nem lehet másolni.
Szóval egy hónap múlva, de lehet, hogy már két hét múlva ott dolgozom a Gellért-hegyen. Kicsit tartok tőle, milyen lesz, mert még nem valami sokat dolgoztam online munkán, de szerintem hamar belejövök. Ha meg nem tetszem nekik és elküldenek két hónap múlva, akkor is ott vagyok, mint ahol most lennék. Vagyis az utcán. De nem félek, mert nem vagyok egyedül. Csak azt ne felejtsd el, hogy Istent nemcsak akkor kell keresni, ha bajban vagy, hanem mindenkor. Sőt, ha jól mennek a dolgaid, akkor kell csak igazán arra gondolnod, hogy kinek köszönheted mindezt. Erről persze – köztük én is – könnyen elfeledkezünk.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat