Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-05-15

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-05-15

Kedves Jucó!
Hát, igencsak igaza van a könyvelőnek, tényleg tartozom egy csomó pénzzel az APEH-nek. De ennél rosszabb, hogy nem írtál a tegnapi kérdésemre, hogy jó lesz-e a vidámpark szombaton. Márcsak azért is kérdeztem, mert lehet, hogy jönnek Bandi báék a fiához gyereklátni, és akkor velem is találkoznának. Illetve akkor péntek este hazamennék vonattal és vasárnap reggel visszajönnék velük. Igaz, hatkor indulnak, illetve gurulnak kocsival, és már az öreg mondta, hogy kettőkor ébresztő lesz. Anyám meg nem nagyon ellenkezhet, mert akkor morci lesz az öreg. Kérdeztem, mi a bánatot csinálnak négy órán keresztül. Hát előszöris a kisöreg kakál. Az egy félóra. Aztán megméri a vérnyomását, beveszi a gyógyszert. Vár egy órát, újramegméri. Az eredménytől függően táplálékot vesz magához. Aztán berheli a kocsit, melegíti, így aztán hipp-hopp, észrevétlenül elröppen a drága hajnali négy óra. Na, akkor feldöngetnek Pestre a fiához, megnézik a gyereket – aki két hete született – aztán találkoztunk volna. De talán jobb lenne, ha nem is találkoznánk, nekem ahhoz nincs kedvem, hogy az öreg fél óra múlva már lesse az óráját, és mondogassa, hogy húzzunk haza, mert világosban akar Szeghalomra érni. Pedig kilencre van sötét. Kábé, ha háromkor indulnának, legrosszabb esetben is hétre érnének haza. Bár a többszöri defekttel nem számoltam, amit a kisöreg be szokott számítani. Na, mindegy. Jobb lett volna, ha írsz, így megint úgy fogom érezni maga, mint akit megvertek. Még jó, hogy anyámnak nem hencegtem el, azzal, mit írtál, szegény, biztos fájna a szíve, ha tudná, hogy megint csak rákészültem, aztán semmi. De persze még írhatsz szombatig.
A legjobb az lenne, ha elmennénk a Balatonra. De azt már írtam tegnap, miért lenne necces. (hogy ezt a fiatalos fordulatut használjam)
Láttad a Sziget reklámfilmjét? Azt, amikor a hülyegyerek a lakótelepi pingpongasztalnál végig mondogatja, hogy „ki a király?” Aztán annyira unalmas már, hogy hozzávágnak egy pingpongütőt. Jó film, ezt szeretem mostanában a legjobban. Sajnos ilyet már nem tudnék kitalálni. Nem az én korosztályom, illetve nem az én stílusom. Lassan megöregedtem, régebben jobban ment a hülyeség.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat