Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-06-25

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-06-25

Kedves Jucó!
Bob Marleyt hallgatok, méghozzá a Iron, Lion, Ziont. Mert hát tegnap bemondták, hogy a Team-nek hamarosan befellegzik, és akkor mindenki mehet, amerre lát. Na, de hát ilyen az, amikor a csúcsvezetés kiszedi a pénzt egy üzletből, és nem törődik a hangulattal. A legértékesebbel, a munkatársakkal. Mert állítólag ez a legértékesebb tőke. Erre kellene vigyázni a legjobban. De hát nem nagyon érdekelte őket, így az emberek is csak úgy dolgoztak, hogy csak annyit teljesítettek, amennyit feltétlenül muszáj volt. Semmi lelkesedés, semmi lendület meg jókedv. Ennek az eredménye meg is látszott a munkákban. Ezt meg az ügyfelek is észrevették, és más reklámügynökség után néztek. Most aztán gondolkozhatok, mit kezdjek a nagy tudásommal. De nem esem kétségbe, majd csak lesz valami. Nem vagyok egyedül, Isten velem van.
Na, pont emiatt a hangulatom miatt hallgatok Bob Marleyt. Ő se sokat vacakolt a problémákkal. Bár, amikor kiderült, hogy rákos, ő is kétségbe volt esve. Mert focizott egyszer, és a lábán lévő anyajegyet megrúgták, őt meg nem érdekelte, aminek meg halálos kimenetele lett. Na, mindegy, majd lesz valahogy. Nem kell beszarni, ahogy Aldea Miklós is mondta nagyapádnak.
Tegnap este az anyuka felrakott egy kis videót Zoárdról. Nagyon kis aranyos, de annyira kicsi, hogy szinte elfér az anyja tenyerében. És én azt nem csinálnám, hogy direkt csiklandozom a bordájánál, hogy nevessen. De ezt leszámítva nagyon kedves lehet az anyukája. A gyerek meg olyan, mint egy kis béka. Olyan sovány. Nem tudom, elküldtem-e már a linket, ahol megnézheted. Ha nem, akkor felrakom. http://newworldorder.freeblog.hu/
Érdekes, hogy tegnap este nyolc körül rakta fel, egy óra múlva már hat komment érkezett, ma reggelre meg már 16. Állítólag napi 800-an is megnézik. Szerintem sokan reggel azzal kezdenek, hogy felmennek az oldalra. Én naponta többször is megnézem. Van, akit nem is érdekel. Nem tudom miért, talán azért nézem annyit, mert elveszítettük egymást, és mégis hiányzik a gyerek? Ki tudja?
Na, megyek, iszom egy jó kávét, azán belevetem magam a munkába. Holnap megyek vidékre anyámékhoz. Biztos kérdezni fog felőled.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat