Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-11-03

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-11-03

Szombaton be kellett jönni dolgozni, itt ültem hatig. Aztán beszéltem Erikkel, hogy jöjjenek el hozzám megnézni a Megasztárt. De kikötöttem, hogy 11-nél tovább ne maradjanak. Nagyot nevetett, de azért ebből én úgy gondoltam, hogy veszi a lapot. És szerinted meddig ültek ott? Elárulom: nem 11-ig. Negyed háromig. Már kénytelen voltam elküldeni őket, hogy menjenek már haza. De volt már ilyen, vagy még ilyenebb, amikor Erik fél négykor még ki-be nyitogatta a hűtőt, hogy sört akar inni. Akkor is el kellett zavarni. Persze a másnapom, vagyis tegnapom teljesen el volt rontva. Mert akár milyen későn fekszem le, reggel hétkor már megriadok. Így volt tegnap is, de tiszta kóvály voltam egész nap. Arra készültem egész nap, hogy majd mindjárt lefekszem kicsit csucsukálni, de aztán mindig úgy alakult, hogy valamit még gyorsan el kellett intézni előtte. Például délelőtt elmentem sétálni a hegyekbe. Aztán hazamentem, sütöttem egy jó kis aranygaluskát, ami vagy kétórás művelet, közben rántott csirkemellet is sütöttem, meg ebédeltem, aztán eszembe jutott, hogy kihoztam a Tabánból egy filmet, amit hétig vissza kell vinnem, vagyis igyekeznem kell. Aztán elment a délután, visszavittem a filmet fél hétre, akkor meg már nem lehet lefeküdni, úgyhogy tízkor elszenderedtem. Így végül olyan volt az egy nap szabadnapom, a vasárnap, mint egy lidércnyomás.
Ja, meg azért is fel akartam kelni időben, mert volt reggel kilenckor az „Engedjétek hozzám” című vallási műsor, amiben egy ismerősöm unolahúga beszélt a nővéréről, akinek először megműtötték, majd lassan levágták a lábát, végül egy év múlva tüdő- és agydaganatban meghalt. Szóval ez sem dobott a hangulaton. Meg azért az sem, hogy többször is írtam SMS-t, hogy viszek, ha kérsz aranygaluskát vaníliasodóval, de nem válaszoltál. Meg azt is elküldtem, hogy hol találod meg az ars poeticára utalást, vagyis, hogy a két vers az. De írtad, hogy nem akarod megnézni, mert félsz, hogy befolyásol majd. Meg hogy már kész a házi feladat. Jó lett volna megnézni, kíváncsi vagyok, tudtál-e hasznosítani valamit abból a sok okosságból, amiket írtam.
De nem panasz ez, csak érdekelt volna, mi lett a vége. Ja és azért küldtem azt a linket, mert kérdezted, hogy magamtól vagy a magyar tanár kollégámtól vettem, hogy a két vers ars poetica. Szóval azért küldtem, hogy abban a lexikonban olvastam. Meg anyám is utánanézett Kolobász magyar könyvében, és ott is az áll.
Nem tudom, mikor találkozunk legközelebb, de már jó lenne, nem? Bár most biztos sok a dolgod.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat