Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-06-14

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-06-14

Kedves Jucó!
A pukkantásról lesz szó. Mi nt azt tudod, mama előtt sosem engedtem el galambocskát, legalább is hangosat nem. Nem mondom, rossz szag volt néha (gyakran), de hangja nem volt. Ennyire tiszteletben tartottam mamát. Ezzel szemben téged szórakoztattalak hanggal is, nemcsak bukéval. Persze csak akkor, ha mama nem volt otthon vagy jó távol volt. Pl. a fürdőszobában. Na, ugyanezt a technika szerint működök most is. Így tegnap volt alkalmam először elengedni egy hangorgánumot a gyerekem füle hallatára. És szegény elkezdett sírni. Először gyanakodva nézett rám, aztán kereste az anyját – aki persze nem volt otthon –, majd legvégül keserves sírásba kezdett. Szegénykét úgy megsajnáltam. Biztos azt hitte, jött egy nagy medve és rámordult. Hát, ilyen az élet. De ha már a pukkantásról van szó, álljon itt egy hírdetés:

Sötét barna és sötét narancs
Essenek csak térdre a büdös-jobbágy-parasztjai, amikor ezt a tekintélyt parancsoló tokot a hónod alá csapva jársz-kelsz. Mint arisztokrata jómódod szimbóluma, a Le Royale, a Crumpler Szent Tehénkéinek bőréből készülő laptop tok, kielégíti a hedonista, nagyvonalú életmódod. A maga pazar gazdagságával méltóságteljessé teszi fenséges viselkedésed. Ki merészel a szemedbe nézni, mikor végig méred a birodalmad, fejedelmi fejtartásoddal mutatva, hogy te vagy az egy, aki uralkodásra született. Ragyogó fenséged, reméljük alázatosan szolgálja majd a The Le Royal - az igazi bőr laptop tok a Crumplertől.

De igazából nem mondhatnám, hogy rossz, mert eléri a célját, mindenki erről beszél. Szóval nem rossz ez, inkább vicc, mint fennhéjázás. De fingnak fing.
Bláz ma érettségizik. Hej, egy évvel ezelőtt hogy izgultál, nem?
Kíváncsi vagyok, hogy muzsikáltál ennek az évnek a végén, illetve hát a vizsgaidőszakban. Meglátod, ha holnap végzel – mert azt írtad, akkor lesz az utolsó vizsgád – mennyire felszabadult leszel. Én is az voltam, és főleg azért, mert tudtam, hogy nem kell elmennem sehová dolgozni. Végig veled lehetek, akkor mentünk Káptalantótiba. Hej, de szerettél ott lenni.
Na, jó tanulást. Holnap meg biztosan sikerül a vizsga.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat