Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-12-28

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-12-28

Kedves Jucó!
Na, itt is vagyok, december 27. van. Elég sok minden történt, nem is tudom, hol kezdjem. Elküldtem a karácsonyi ajándékodat, a pikulákat meg a kék macskát, vagyis Csíkoskát. Nem tudom, örültél-e neki, de azt írtad, hogy megtévesztésig hasonlít az eredetire. Meg azt, hogy a pikula magas A-jával ölni lehet. Ráadásul ezt éjjel 0 óra 55 kor. Vagyis igencsak örülhettél neki, mert még éjnek idején is próbálgattad. Én meg megírtam SMS-ben, hogy azért kék Csíkoska, mert az örmény üknagyanyám szerint a mennyben mindenki kék ruhában van. Azért is kék az ég. És természetesen Csíkoska is ott van, úgyhogy ô is kék ruhában van. Kicsit tartottam tôle, hogy szegényesnek találod a karácsonyi ajándékot, de hát ha ezt kérted, akkor mit csináljak? Meg egyébként nem is volt annyira olcsó. De ez lényegtelen.
A jobb kezem hüvelykujjának a körme be van gyulladva, nagyon fáj. Attól gyulladt be, hogy nagyon kiszáradt a múltkor a festéktôl vagy a hígítótól, és nem kentem be semmivel, aztán elkezdtett vérezni, engem meg nem érdekelt. Most meg elfertôzôdött. De lassan már kezd gyógyulni. Csak aza rossz, hogy minden ok nélkül elkezd magától vérezni néha. Olyankor csak azt veszem észre, hogy minden véres.
Anyám kapott egy mobiltelefont 10 000 forintért Bandi bá?-tól. Kíváncsi vagyok, tudja-e használni. Elküldöm majd a számát. Hej, milyen jól esne neki, ha küldenél egy SMS-t. mert mindig kérdezi, mi van veled. Nem kell felhívni, csak küldeni neki egy SMS-t. Nagyon örülne. 20 287 66 15 a száma.
Azt hinné az ember, hogy két ünnep között kevés lesz a munka, de neeeeem. Itt áll a sok meló garmadában. Úgyhogy túl sokat nem tudok most írni, mert kétszer annyi a munka, mint máskor. Kíváncsi lennék, mit kaptál még Karácsonyra.
Írtam neked még a múlt héten, hogy 30-án menjünk a kovácsi erdôbe szankózni, de nem válaszoltál. Aztán rájöttem, miért. Mert az SMS nem viszi át az ékezetet. És akkor meg ezt kaptad: 30-an gyerunk szankozni a kovacsi erdobe. En fekszem a szankon, te huzol. Vagyis úgy érthetted, hogy épp most harmincan megyünk szánkózni, és azt meg is értem, hogy ahhoz meg nem volt túl sok kedved. Legalábbis remélem, hogy ezért nem írtál.
Na, megyek dolgozni, holnap majd írok.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat