Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-04-02

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-04-02

Kedves Jucó!
Április elseje van, ez a te napod, Pulyka. Hogy nem az enyém, az biztos. Mert ma reggel kétszer is vissza kellett mennem, mert elfelejtettem valamit. Még jó, hogy időben indultam el, így volt miből késnem. Épp ezért nincs is valami jókedvem, bár az idő olyan, mint amilyet szeretek, hideg van és süt a nap. Meg az is jó, hogy késik a nyár, vagyis jó tavaszi idő van. Mert az nagyon rossz, mikor kedden még mínusz van, pénteken meg már 15-20 fok. Mert ilyen volt már. Meg hát az április a legszebb hónap az évben. Bár eddig azt mondtam, hogy a március az igazi, de ezt felülírom. Az április a legszebb. A születésnapodra szokott kirügyezni minden, illetve akkor pattannak ki a rügyek. Akkor zöldül ki a világ. Ez tényleg így van, mert emlékszem, mikor mama bement még egyben, akkor még kopaszok voltak a fák, és mire kijöttetek, kb. 4-5 nap múlva, már minden zöld volt. Bizony, milyen szép is volt. Bár nem volt könnyű felfogni, hogy te ott vagy. Eltartott egy hétig, az biztos. De az, hogy te már nem vagy, az sokkal tovább tart. Ki tudja meddig, lehet, hogy amíg élek, addig. Valószínű.
Most sok dolgom van, 50 perc múlva belső prezentáció, és addig el kell olvasnom pár dolgot, illetve át kell írnom. Na, majd jövök vissza.
Na, itt vagyok megint, nem mintha most több időm lenne, mert annyi filmet kell még leírnom. Ki nem állom a tendereket, mint a mostanit sem, mert rengeteg felesleges munkával jár. Most is 16 filmet visznek, amit nemcsak kitalálni kell, hanem le is írni. És sokszor a részletes kidolgozásnál derül ki, hogy nem működik, vagy egyenesen rossz.
Közben meg Erik is írogat valami munkával kapcsolatban, hogy sürgősen meg kell csinálni. Mindegy, ez még mindig jobb, mintha csak ülnék tétlenül.
Te nem fogsz dolgozni a nyári szünetben? Mert én már 14 évesen dolgoztam. Mondjuk elmehetnél egy állatkereskedésbe dolgozni, biztos megszeretnéd, nem? Én ennyi idős koromban kőműves segédként dolgoztam pár hetet, és nem a munkával volt bajom, hanem azzal, hogy szekáltak, mert pap akartam lenni. Akkor még szocializmus volt, és üldözték a papokat. Azt a munkát nagyon utáltam. Mondjuk málnát szedni sem volt jobb, az meg annyira lassan gyűlt, hogy siralmas. Naponta egy vödör málna jött össze, amiért mai pénzben fizettek mondjuk 500 forint munkabért.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat