Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-02-26

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-02-26

Kedves Jucó!
Nagy ritkán elôfordul az emberrel az a csúfság, hogy elôször örül valaminek teljes szívébôl, de aztán lassan rájön, hogy inkább sírnia kell, mint nevetni. Így jártam én is veled, B. Mert szombat este elmentem egy internetkávézóba, és írtam neked egy levelet, hosszú levelet, 4999 karakterest. Írtam is benne, hogy lassan már belenyugszom, hogy Yavanna meg fog halni. Gondoltam is, szép lassan elgyengül, megöregszik, és tisztességes halállal múlik ki. De azért ? mert az emberben a remény mindig megszólal ? megnéztem, hogy nem látogattad-e meg. És bizony pénteken jártál nála. Elsô gondolatom az volt, biztos nem akarod, hogy meghaljon, mondhatni, ezt az utolsó szalmaszálat, ami még velem összeköt, nem hagyod veszni. És úgy hidd, ahogy mondom, úgy zokogtam, mint egy gyerek. Még az asztalra is ráborultam, és így a könnyek, így ?
Ma reggel, amikor bejöttem dolgozni, megnéztem újra Yavannát, és láttam, hogy péntek óta nem jártál nála, és azóta csak rosszabbodott az állapota, vagyis nem valószín?, hogy adtál neki enni pénteken. Mindössze annyi történhetett, hogy kíváncsi voltál, mikor döglik meg. Türelmetlen vagy?
Mert ha újra azt szeretnéd, hogy rendbejöjjön, meglátogattad volna a férjét is, Paszeket, akit Yavannával egy napon hagytál el. De ôrá rá se néztél. Hát mire lehet ebbôl következtetni? Csak arra, hogy kíváncsi voltál, meddig húzza még Yavanna. Bár ne így lenne, bár ne így lenne! És ha nem így van, és újra, meg újra meglátogatod, akkor most bocsánatot kérek tôled, amiért ezt feltételeztem rólad. Ez hamarosan kiderül. Mert ha az elkövetkezendô napokban is romlik az állapota és rá se nézel, akkor mégiscsak nekem volt igazam. Pedig én már beletörôdtem Yavanna elvesztésébe. Ez most olyan volt, mintha egy fájó sebet, ami elkezdett gyógyulni, felszakítottál volna. Bizony, ha ez így van, kô van a szíved helyén. Bár ne így lenne.
Egész nap esik a havasesô. Pont most, február utolsó hetében. Mert még ha hó esne, aláírnám. De ez a havas vacak. Még nincs meg a 2000 karakter, de igazából nincs is mit írnom. Talán majd holnap. Addig se türelmetlenkedj, aminek el kell jönnie, eljön. Yavanna hamarosan Csíkoshoz költözik.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat