Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-07-17

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-07-17

Kedves Jucó!
Jó meleg van, mondhatom. Biztos nem fázol ott fenn, a zugolyban. Reggel, pontosabban hatkor, vagyis hajnalban elmentem tornikázni. Legalább öt éve nem voltam így reggel. Sokkal jobb egyébként ez a reggeli torna, mint az esti. Bár az nem igaz, amit egy ismerősöm mondott, hogy az esti azért nem jó, mert felpörgeti az embert, mert hát engem egyáltalán nem dobott fel, de a reggeli tényleg jobb. Valahogy az ember nyugodtabban ül egész nap a székében, ha tudja, ma már mozgott eleget, tehát büntetlenül tespedhet. Gondolkoztam, miért nem válaszolsz az smsekre, és arra jutottam, igen csak külföldön vagy. Pedig tudhatnád, hogy onnan is ugyanannyiba kerül az sms, mintha itthonról küldenéd. Vagyis nem kerül többe, ha kerül is.
Tegnap megnéztem a sote honlapját, és azt írták, hogy r4 után lesznek kiírva a ponthatárok. Vagyis akkor derül ki, orvoska leszel-e. hej, bizony, mikor még elfértél az alkaromon, és ott cuppogtattad a kezed, akkor még nem gondoltam, hogy egyszer még orvos leszel. Mert szerintem biztosan elvégzed, ha felvesznek. Látod, én pozitívabban állok a felvételidhez, mint anyám állt annak idején az enyémhez. Amikor a teológiára jelentkeztem, tudtam, hogy jó esélyem van, meg tanultam is egy csomót rá, meg azért nem is volt lehetetlen oda bejutni, szóval otthon voltam falun, és anyámat nagyon érdekelte a dolog. Meg is kérdezte: … és ha felvesznek – de úgyse vesznek fel – akkor mi leszel? Pap? De úgyse vesznek fel. Szóval két mondaton belül kétszer is biztosított afelől, hogy nem nézi sokba az én eszemet. És nagyjából így is nőttem fel. De ezt már ezerszer megénekeltem neked. Nem kezdek bele újra. Holnap jönnek a kisöreggel, hoznak fankot.
Visszatérve a pozitív és negatív hozzáálláshoz, azért azt meg kell mondani, hogy azért közted és köztem, vagyis a tanulmányi előélet között volt egy árnyalatnyi különbség. De azért akkor sem lehet egy gyereket úgy nevelni, hogy ő egy utolsó senki, akiből soha nem lesz semmi. Te nem így nevelődtél, bár szerintem az önbizalmad neked sem működik 100%-on.
Na, jó hétvégét, hétfőn újra írok. Sajnos akkor is ilyen hőség lesz. Aludj lent a pingpong asztal alatt.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat