Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-01-23

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-01-23

Kedves Jucó!
Tegnap nem tudtam sajnos írni, mert annyi munkám volt, mivel csak fél napot voltam bent. Szóval mindent meg kellett csinálnom délig, mert így van ez, ha valaki szabadságra megy. Emlékszem, annak idején a Team-ben is ez volt, előre meg kellett mindent csinálnom, még az egy hét múlva leadandó munkákat is. De szerintem így leszel majd te is, ha nagy leszel.
Tegnap este voltam a Zene Akadémián, és kicsit elszaladt velem a ló. Túl sok pénzt költöttem CD-kre. Megvettem egy régi álmom, Beethoven Fidelióját – az egyetlen opera, amit szerzett – hozzá mind a négy nyitányt. Mert Szegény B. elégedetlen volt a nyitányokkal, és négyet is írt hozzá. Állítólag mindegyik jó, de ő haláláig elégedetlen volt. Nem is szerzett több operát. Aztán Liszt magyar rapszódiáit – szerintem mind rajta van – aztán még vettem valamit. Ja, olcsón, 4000 forintért Karajannak a Beethoven szonátái. Nem is értem, hogy lehetett az az öt cd ilyen olcsó. Gyanús. Majd meghallgatom. Mert akkor szokott ilyen olcsó lenni, ha valami csapnivaló társaság játssza. De ezt a Bécsi Filharmonikusok húzzák. Szóval összesen 11 cd-t vettem, és fizettem vagy 16 000 forintot. De mondjuk, ebben benne van a születésnapi ajándékom, a Fidelio is. Mert éreztem én, hogy ez túl sok, ezért engedélyeztem a születésnapot magamnak.
Na, közben már össze-vissza rángatnak. Hála Istennek, van munka bőven, bár még pénzt nem keresnek rajtam, csak olyan proaktív munkák vannak. Vagyis előre, kérés nélkül találunk ki dolgokat, azt tukmáljuk, és hátha megtetszik az ügyfélnek és megrendeli. De eddig még nem csináltatott meg semmit az ötleteim közül. Na, mindegy, majd meglátjuk.
Itt figyel a gyöngymalac az asztalomon. Lassan költözünk le a pincébe, és még ennél is kevesebb fény lesz, mint, ami itt ért. Amikor ide beültettek, azt hittem, milyen nagy csapás ez. Aztán most örülnék, ha itt maradhatnék, mert itt legalább kilátok az utcára, meg a fákat nézhetem, ha oldalra fordulok.
Megyek termelni. Jó lenne találkozni hétvégén, de nagyon rossz, ködös, esős idő lesz, úgyhogy nem tudunk elmenni kirándulni. Meg gondolom, most már tanulnod is kell.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat