Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-01-28

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-01-28

Kedves Jucó!
Szép idő van, mondhatom. Egész reggel esett az eső, és ráadásul nem nagyon, hanem úgy szépen apránként, de folyamatosan. Bár ennek van egy kis tavaszi hangulata, mert nincs hideg. Szóval kicsit arra emlékeztet, mikor odaköltöztünk a Boróka utcába, és az első tavasszal ilyesmi idő volt. Igaz, március körül. Kicsit langy – bár most csak 4 fok van –, de esős. Meg az is nagyon jó volt akkor, hogy kinyitottuk az ablakot az oly sok vacogás után, ott ültünk kabátban az asztalnál és hallgattuk a szarkahájt. Emlékszel? Ebben a naplóban biztos, hogy legalább háromszor írtam már róla. Szóval hallgattuk és ettük a jó téliszalámis vajas kenyeret. Hej, milyen szép is volt. Milyen érdekes, hogy ilyen apró dolgok mennyire megmaradnak az emberben. Nem sok ilyen van, mondjuk 15-20. talán mert azok olyan szokatlan – hiszen akkor költöztünk oda – helyzetek voltak, meg olyan boldog percek.
Arra is emlékszem, mikor először éreztem, hogy rugdosol mama hasában. Egy reggel volt – mama már korábban is érezte – szóval feküdtünk a kisszobában a Baross utcában, és beszélgettünk, vagyis akkor ébredtünk fel, és biztos téged is felébresztettünk, mert elkezdtél kalimpálni. Mama mondta is, hogy most érzi, odaraktam a kezem, nem nagyon éreztem, illetve sokáig nem, de egyszer megéreztem. Például az is nagyon szép volt. Aznap a nap is sütött, pedig november-december lehetett. Hát bizony, szép is volt. De a későbbiekre már nem nagyon emlékszem. Csak arra, mikor megszülettél. De azt is jópárszor kitárgyaltuk, nem hinném, hogy tudnék újat mondani. De akkor is hasonló idő volt, mint ma, csak jóval melegebb. Azért is volt szép, mert amikor bementünk, még nem zöldeltek a fák, de mikor kijöttünk, már minden zöld volt. Nem tudom, lehetséges-e ez, hogy 3-4 nap alatt minden rügy kipattan, de így volt. Szóval ez is nagyon szép volt. Kicsi kisbaba, milyen kis aranyos voltál, hej. Fél órás sem voltál, mikor fogtalak a pólyában és levittelek a másodikról az elsőre a csecsemőosztályra, és rám néztél egy szemmel, mert megismerted a hangom.
Na, lassan be kell fejeznem, mert ma lesz a költözés, és ki kell akpcsolni a gépet, illetve be se lehetett volna kapcsolni.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat