Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-11-19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-11-19

Kedves Jucó!
Babonás vagy-e? Remélem nem, mert az elég nagy butaság. Mert azoknak mindnek az az alapja, hogy nem Isten, hanem valami más irányítja az életed, sorsod, mindennapjaidat. Például itt a kollégám, akinek volt egy szemölcs öt éven át az ujján, elment az orvoshoz, az öreg doki meg azt mondta, kössön csomót egy spárgára, ássa el a kertben, aztán attól elmúlik. Csodálkozott is egy kicsit, de aztán kipróbálta, mit veszthet alapon. És tessék, egy hétre rá, hogy elásta a görcsöt, elmúlt, vagy ahogy nagyapád mondaná, elment a szemölcs a kezérôl. Mer nagyapád úgy mondta, mikor megkopaszodott, hogy elment a haja. A mama meg kérdezte tôle, hogy hová ment, a boltba? Ettôl nagyon ideges lett a kisöreg. Szóval ennek a szemölcsös sikersztori ellenére se legyél babonás, meg horoszkópban hívô. Nem a csillagok állásától függ az életünk, hanem attól, hogy Istennel milyen kapcsolatban vagyunk.
Tegnap küldtem neked 7-8 ezer forintot a telefonodra, mert úgy gondoltam, pénzhiány miatt nem válaszoltál arra a kérdésemre, hogy jó lesz-e a c meg d furula. De már késô is válaszolni, már megjöttek Londonból. De ne ijedj meg, valódi ír hangszer, csak az ír fickó Londonban lakik, ott csinálja, mert Írországban nem volt elég nagy a kereslet a pikulákra. Már Erik telefonált, hogy megjöttek a csövek.
Szóval küldtem pénzt, de nem írtál semmit, hogy megkaptad vagy sem. Már kezdtem arra gondolni, félreküldtem, mint annak idején Mónika pénzét a Déli pályaudvaron. De kora reggel, 6:09-kor megkérdezted SMS-ben, hogy én küldtem-e. Írtam, hogy én, mire megköszönted. Hát ennyi történt mostanában. De most le kell mennem megbeszélésre, mert rengeteg a munka. Majd írok még.
Feltételezem, hogy hatkor szoktál felkelni. Szegény, az nagyon korán van, bár meg lehet szokni. Én is korán szoktam felébredni, fél, negyed 7 körül, bár az órát 6:49-re állítom. Kilencre járok dolgozni, de azért kelek ilyen korán, mert fôzök teát, meg olvasom a Bibliát. Annak idején nálatok is meg akartam honosítani a reggeli bibliaolvasást, de egy pár reggel után értelmét vesztette, mert senki nem figyelt, meg le sem jöttetek. Na, mindegy. Ez már így alakult. Milyen jó lenne, ha te rendszeresen olvasnád a Bibliát. Belátom, nehéz megérteni, és mindenképp kellene valaki, aki segít elmagyarázni, mit is olvasol, de nincs kizárva, hogy egyszercsak, magányos olvasás közben megérint valami Isten igéjébôl. Mert van ilyen is.
Szóval küldtem pénzt, de nem írtál semmit, hogy megkaptad vagy sem. Már kezdtem arra gondolni, félreküldtem, mint annak idején Gerlóczy Mónika pénzét. De kora reggel, 6:09-kor megkérdezted SMS-ben, hogy én küldtem-e. írtam, hogy én, mire megköszönted. Hát ennyi történt mostanában. De most le kell mennem megbeszélésre, mert rengeteg a munka. Majd írok még.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat