Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-03-20

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-03-20

Kedves Jucó!
Hej, milyen szép idő van. Süt megint a nap, nem úgy, mint tegnap. Nagyon jó ez az idő, reggel fagyott egy kicsinyt, de most meg süt a nap, és olyan jó, hogy melegít. Ma ugyanis busszal jöttem, mert, mint az írtam, tegnap elvittem szervizbe a kocsit. Gondolom, rá se néznek és kérnek majd 50-60 ezer forintot. Egyedül a légkondícionálót kell kitisztíttatni, mert már lábszaga van. A többi meg elméletileg garanciális, vagyis nem kell érte fizetni. Na, majd 11-kor meglátjuk, akkor hívom fel őket, hogy mennyi pénzt vigyek. Délben meg elbuszozom érte Kőbányára. Nem mintha nem lenne közelebb másik hondaszalon, de ott vettem. Ja, és azért ott, mert mielőtt eldöntöttem volna, felhívtam a kisöreget Pestre, hogy segítsen eldönteni egy használt kocsiról, hogy érdemes-e megvenni. És akkor hozta az újságját, amiben be volt karikázva a Honda Éles, ahol eladó volt egy kocsi. Na, így mentünk ki, és ott mégis jobbnak láttuk, ha veszünk egy újat, mint egy régi ütött-kopottat. Na, így kerültem oda.
A kisöreg nagyon elégedett magával. Szerinte nagyon csinos, jól néz ki, bár kicsit sokallja a súlyát. De nagyon rendes ember. Annyit segített az építkezésen, hogy el sem lehet mondani. Nélküle fel sem épülhetett volna a ház, vagy legalábbis a szemünket kilopták volna a kőművesek. Ezért nem is illik elárulni, hogy hogyan vigyáz mostanában a szépségére. Például arra, hogy szép legyen a haja. Ugyanis kissé elégedetlen, hogy nagyon erősszálú a haja, és nem simul olyan szépen a kis fejéhez. Ezért anyámtól kért egy harisnyanadrágot, amit hajmosás után a fejére húz és úgy szárítja a haját a hajszárítóval. És ez még nem is elég, mert abban is alszik. És hogy éjszaka nehogy lehúzódjon a fejéről, görcsre köti a két lábszárat az álla alatt. Gondolhatod, hogy néz ki a kisöreg, mint az ördög. Mondta is neki anyám, mire a kisöreg azt válaszolta: lehet, hogy éjjel kisördög vagyok, de reggelre olyan szép, mint egy kisangyal.
Hát így a kisöreg.
Most olvasok egy könyvet, de erről már írtam. Sárközi Márta életéről. Ha egyszer majd nagy leszel, olvasd el, nagyon tanulságos, az a címe, hogy Menedékház.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat