Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-07-28

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-07-28

Kedves Jucó!
Van egy munkatársnőm, aki most jött vissza szabadságról, és azon a környéken járt, amerre te meg Bláz a tavasszal. Nem Királyréten, hanem Nagybörzsönyben. Mondta, hogy nagyon jó volt a szállás, egy romantikus kis parasztház, amit mindenkinek tud ajánlani. Egy héig voltak, és kint nagy meleg volt, bent a vályogházban meg jó hűs. Majd átküldi a honlapját annak a vendégháznak, és majd neked is elküldöm. Hej, milyen jó lett volna régen eljutni ide, nem? Amikor még jártunk ide-oda, például a Mátrába meg a Szalajka völgybe. Jó is volt, hej. Emlékszem, ott Szilvásváradon csak egy éjszakát, maximum kettőt töltöttünk, de te annyira megörültél, hogy van szekrény, hogy mindent kipakoltál a hátizsákból be a szekrénybe. Még azokat is, amiket egyáltalán nem kellett volna kipakolni. Nagyon jók voltak ezek a pár napos kora nyári kirándulások, nem? A legszebb a Tátra volt, de a legjobb talán ez a Szilvásváradi. Jut eszembe, hogy ha időben el tudtok indulni majd a Bilikova házból, akkor még talán fel tudtok menni a Tátra második legmagasabb csúcsára lanovkával. De mondjuk azt nehéz belepréselni egy napba, amikor még mentek is vonattal haza. Talán az lenne a megoldás, ha maradnátok még egy napot, és másnap délben indulnátok haza. Nagyon szép hely, majd meglátod.
A húgod, Verka meg egész nap csinálja a fesztivált, alig alszik napközben, mindig fáj a hasa szegénykének. Akkor felveszem, tornáztatom a lábát, pukkant két egyformát, aztán alszik egy darabig. Bezzeg neked sosem fájt a hasad, igaz, volt olyan, hogy hazamentem, és mama azzal fogadott, hogy egész nap ordítottál. De én nem emlékszem rá, hogy ennyit sírtál volna. Van, hogy napközben összesen háromszor húsz percet alszik, a többit végigsírja. Már várom, hogy hathetes legyen, mert akkor már lehet neki adni valami gyenge homeopátiás szert, amitől talán elmúlik ez a hasfájás. Szegény, alszik, aztán csak fájdalmasan felsír, húzgálja maga alá a lábát.
Na, majd elmúlik, azt mondják, 3 hónapos korára ki szokták nőni a csecsemők. Nem könnyű, de ki lehet bírni.
Azt írtad, kedden, vagyis ma hazajössz pár napra. Ezalatt oda kell adnom a pénzt, mert utána már nem lesz alkalmam, mert megyek falura.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat