Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-03-24

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-03-24

Kedves Jucó!
Ja, azt meg nem is mondtam, hogy tegnap annyira fűtött az egyik kolléganő, hogy már vörös volt a fejem. Merthogy lázas volt, és még szellőztetni sem lehetett, mert nem bírta. Itt ült a szobában egész nap lázasan. Merthogy már egy hete nem tud meggyógyulni, ezért hát bejött, minek üljön otthon. Itt köhögött egész nap lázasan. Nem gyógyulásról jutott eszembe, hogy nemek meg a szemem alatt van egy kis veres folt, ami már pár napja nem akar elmúlni. Nem is aggasztana, ha nem egy hete hallottam volna egy ismerősömről, hogy az arcán volt egy kis folt, ami hosszú ideig nem akart elmúlni, ezért aztán elment az orvoshoz, ott vettek szövetmintát, és kiderült a legrosszabb. Csakhogy a műtéthez le kellett fogynia, illetve a vércukrát rendezni kellett előtte. Ki tudja, mi lesz vele. Hát ezért jut eszembe ez a kis pétty. Ha meg az lesz a vége, akkor az lesz. Nincs mit tenni. Isten ezt tervezte el nekem. Az ellen meg miért hadakoznék.
De vidámabbra fordítva a szót … nem jut eszembe semmi. Hacsak nem az, hogy napokig dolgoztunk egy tenderen, aminek a végén nagyon jó anyag született. És ilyen meg nem is volt amióta én a reklámban dolgozom. Vagyis az, hogy a három közül nem tudnék választani, annyira jók. De meg is kínlódtunk velük.
Bláz koma hogy van? Van egy fiatal fickó az utcában, aki reggelenként viszi a gyerekét valahová, de olyan kis kocsin húzza, amilyet még nem láttam. Olyan, mint az az öregasszonyos bevásárlótáska, aminek van két kereke. Szerintem mama is vett valamikor egyet, fent van a padláson. Szóval olyanon ül a 2-3 éves gyereke, azt húzza, csak nincs rajta táska. A kisfiú meg kurjongat örömében. Nagyon kis aranyos. Biztos te is ilyen voltál annak idején, mikor vittelek reggelenként a nyakamban a bölcsődébe. Csak azért nem tudom, mert nem láttalak. Nincs a fejem tetején szemem.
Tegnap olvastam a falusi hírmondót, és láttam, hogy mama háziorvos lesz egy darabig. Vagyis helyettesít március 1-től december végéig.
Jó, hogy orvoskodik, nem pedig orvoslátogatózik. Jó lenne, ha kapna véglegesen egy körzetet. Bár az nagyon megterhelő munka. Nem tudom, te szeretnéd-e csinálni a háziorvoskodást?
Na, most mennem kell, és bocs, ha különösebben nem találatm vidám témát.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat