Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-07-29

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-07-29

Kedves Jucó!
Lopni nem szép dolog. De mit tehetek, ha nyakamba varrnak havonta nyolc cikk megírását, ami mind orvosi téma. Mit tehetek, mint beírom a google-be a témát, elolvasok egy-két cikket, aztán kicsit átírom az egyiket, és kész. Nem vagyok én orvos, hogy tudjam, miket jelentenek az ultrahang-rövidítések, vagy milyen ásványi anyagok bevitelére van szüksége a terhes nőnek a trimeszter első szakaszában. Csak az a baj, hogy az ügyfél fel van háborodva, hogy olyan cikkeket írtam, amik már megjelentek valahol. Illetve minimális változtatással. De ha két napom van rá, mit tehetek. Mert ha lenne két hetem, akkor meg tudnám csinálni. Cikkenként másfél nap.
Emlékszel még arra a kis tologatós játékra, amit elhoztál az óvodából egy estére? A rendőrnő gyerekéé volt. És amikor kiderült, nagyon mérges lettem rád, hiába védekeztél azzal, hogy nem is játszik vele. Mondtam, hogy tolvajjal nem akarok egy fedél alatt aludni. Szegénykém, annyira sírtál, hogy nagyon, és nekiálltál csomagolni, hogy akkor te mész, mert te egy rabló lettél 8ezt mondtad: rabló), és majd elbujdokolsz a világ szeme elöl. Én meg nem mondtam, hogy ne menj, csak hallgattam. Egy rövid idő után, mikor láttad, hogy nem marasztallak, felálltál, de aztán tétován visszaültél az ágyra, hogy már este van, és inkább majd holnap. Most, hogy eszembe jut ez, szaggat a szívem, hogy lehettem ilyen hozzád. De egyszer útnak is indultál, én meg hagytam, szegény mama mondta, hogy ne engedjünk ki a lakásból. De én kiengedtelek, már sötét is volt. Persze egy perc múlva mentem utánad, mert azért az ablakból láttam, hogy fölfelé indulsz a kertbe. És mire kiértem, már láttam, hogy ballagsz lefelé a kis batyukáddal a hátadon, hogy még sem mész el, mert zörgött ott fent valami a kertben.
Bizony, voltak ilyen emlékek is. Azt tudom neked javasolni, hogy majd, ha ilyen helyzetbe kerülsz, ne engedd el a kicsinyed, szépen beszéld le, hogy ne menjen, inkább majd máskor, mert most hideg vagy sötét van. Aztán másnapra kialussza a mehetnékjét.
Na, mennem kell dolgozni. Ha jól sejtem, ma hazajössz Siófokról. Jól meggyomrozod Pustyut, aztán mész megint világnak.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat