Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-04-14

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-04-14

Kedves Jucó!
Április 13. van, tehát két napja felnőtt vagy. Hej, bizony, mikor akkorka voltál, mint Putyuli, nem gondoltam, hogy egyszer még ilyen szép nagy felnőtt leszel. Nagyjából ezt írtam neked 11. reggel hétkor, meg azt, hogy Isten éltessen. De nem válaszoltál rá, és remélem, nem azért, mert nem kaptál most ajándékot. Bár kicsit nehéz másra gondolni, mert azért ilyenkor szoktak valamicskét válaszolni. Hacsak nem megint nincs pénz a telefonodon. Nem sokat küldtem a múltkor, 3000 forintot, mondjuk, azt el lehet hamar telefonálni. Akár egy este alatt is. Remélem, együtt vagy még Bláz komával. Biztos, mert akkor múlt héten nem akartad volna elvinni magaddal Írországba. Az az igazság, hogy nem tudok kémkedni utánad, mióta kitagadtak a vivről. Vagyis nem tudok két hete felmenni, és kikémlelni a fényképeidből az aktuális helyzetet.
Hétvégén voltam vidéken a vadász ismerősömmel, felmentünk kétszer is a hegyek közé éjszakára. Az első este nem jött semmi, csak villámlott többször is, de nem esett. Nagy szél fútt, úgyhogy nem is nagyon mozgott semmi. Az állatok félnek, ha nem hallják a saját neszezéseiket. Meg én sem hallottam, ha mocorognak. De másnap éjjel jött két nagy kandisznó. Persze a vadász, szokásához híven mélyen aludt, én figyeltem. Szóval jött nem sokkal sötétedés után két vadkan, megálltak a szórótól nem messze és néztek felém. Szerintem érezték a szagom. Akkor megbököm a vadászt, hogy ott a disznó, mire meg felébredt, megreccsent egy deszka a lesen, a disznók meg usgyi, be az erdőbe. De én nem bántam, nekem nem hiányzik, hogy – ha még nagy kárt is okoznak a vadvilágban – lepuffantsák valamelyiket. Úgyhogy nem sokkal ezután le is másztunk a lesről.
Az usgyira emlékszel? Még mikor a Tátrában voltunk és reggeliztünk, akkor jött oda a pincérnő és kérdezte, mikor usgyizunk haza. Vagyis várták már, mikor lesz vége a nagy magyar evésnek, amikor annyit ettünk, amennyi csak belénk fért. Meg még a kakaót is ráborítottuk a terítőre. De lehet, hogy nem ezért kérdezték, csak inkább kedvességből, mert ők szerették volna, ha tovább maradunk.
Jó hűvös van ma reggel, csak 11 fokot mutat a hőmérő.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat