Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-07-07

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-07-07

Kedves Jucó!
Nagy dolog történt ma: felhívtál telefonon, illetve megcsörgetted a mobilomat, én meg visszahívtalak. És azt kérdezted, hogy akkor mikor találkozunk gyerekileg, vagyis megnéznéd már a gyerekemet, ha annyira erőltetem. Nagyon örültem neki, gondolhatod. De sajnos most nem áll úgy a lakás, hogy lehetne ott bárkit is fogadni, meg egy csomó elintézni való van esténként. Meg igazából nem tudom, hogy viszonyulnál a gyerekem anyjához. Nem hinném, hogy túl szívélyesen, ami érthető is. De hát ezen túlzottan nem lehet változtatni, mondhatni, egyáltalán nem. De nagyon örülök, hogy hívtál, tényleg meglepődtem.
Most nagy rohangálás van, most fejezik be lassan a lakást, most kell hozni még ezt-azt: kilincset, ajtóváltót (ez egy T-profilú lemez, amit a járólap és parketta közé szoktak tenni. Régen küszöb volt, most már ajtóváltó. Nem is tudom, hogy lehetett kivitelező nélkül nekikezdeni annak idején az építkezésnek. De azért elkészült a ház, és azt mondom, különösebben nagyobb hiba nélkül. Volt egy-két kisebb, de alapvetően jól felépült. Az biztos, hogy ma már nem kezdenék bele egy újabb építkezésbe, még ez a két hónap is sok volt. Az az érdekes, hogy a munkadíj ma több a lakásfelújításnál, mint annak idején az egész ház felépítésénél. Igaz, az nyolc éve volt, 2 millióba került, most meg egy 50 négyzetméteres lakás felújítása 3 millió. És megvan két hónap alatt.
Tegnap megnézetem a gugol térképen a házatokat, mert azt olvastam, hogy frissítették, és kíváncsi voltam, hogy néz ki az udvar budika nélkül. Merthogy elvitték a budikát és a mai napig nagyon elégedettek voltak vele, akik megkapták. Mondták, hogy ez vagy 10 évig még bírni fogja. Bizony, amit Bandi bá egyszer összerak, nincs, ki szétválassza. Hát, így múlik el a világ dicsősége. Ez volt az első építmény azon a telken, még mondtad is, hogy nagyon szép budika van a kert végében. És most már az sincs, csak egy gödör jelzi a helyét, ahol Tóth kőművesmester-uram oly sokszor kedvvel időzött. Na, megyek dolgozni, megjött a főnökasszony. Úgy örülök, hogy mindjárt küldök is egy kis forintot a telefonodra.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat