Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-05-20

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-05-20

Kedves Jucó!
Tegnap találkoztunk, mert már korábban megbeszéltük, ugye, hogy kedd este koccanunk (ahogy Nyuszi mondaná). Szóval elmentem a sarokra, ott beültél, de már jó előre odakészítettem az ananászt, hogy ott ne hagyd. Szóval onnan elautókáztunk Szentendrére, vettünk cukormentes fagyit. Jó is volt, bár kicsit édestelennek tartottad. Mert ugye te is ugyanazt kérted, amit én, pedig rengeteg féle volt. Na, mindegy, szépen a Duna parton egy padon ülve nyalogattunk a fagyit, mint Csíkoska a tejszínhabot. Aztán sétálgattunk kicsit, illetve vettünk egy langost, jó sajtos-tejfölöst. Azt is bepusziltad. Szóval nagyon jó volt, alig voltak az utcákon, és ez kimondottan jót tett Szentendrének.
Aztán szépen hazaautókáztunk, jó sokat nevettél, főleg, mikor elmeséltem, hogy felmentem a katonai őrtoronyba, mert azt hittem, az egy kilátó, és egy tank emgindult felém. Mert ugye egy hadászati terület volt. Meg nem tudom, mi volt még, de sokat beszélgettünk, vagy inkább beszéltem.
Kicsit meglepett, amikor megkérdeztem, tudod-e, mikor volt a kiegyezés. 1767-et mondtál, és amikor kérdeztem, ki volt II. József anyja, az sem ugrott be. Szóval ezeket azért nézd át. Tudom, ez olyan, hogy ha az ember belemerül, minden beugrik, nem pedig ilyen váratlan helyzetben állítják egy ilyen kérdés elé. Szóval emiatt ne aggódj, minden be fog ugrani, ha ott jársz.
Mindjárt megírom neked, hogy 2-3 hét múlva meg fog születni a testvéred. Mert tegnap mondtad is, hogy Bláznak van egy kistestvére, és milyen jó neki, plusz van egy fogadott testvéred, Márk, aki sebész szeretne lenni, mint az apja, aki nagy ember a szakmában.
Úgy fogják hívni a testvéredet, hogy Vera. Jó név, nem? Remélem, ismerni fogjátok egymást, és legalább annyira jóban, hanem sokkal jobban lesztek, mint én meg kolobász. Az a nagy piszkos-mocskos-csirkefogó, nemzetközi szélhámos.
Na, mindegy, nem illő ilyeneket mondani senkiről. Mindjárt is írok sms-t, csak nem akarlak felébreszteni, mert tegnap is tízig alukáltál. Érdekes, régen mindig korán keltél, főleg hétvégén. Na, mennem kell dolgozni.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat