Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-05-11

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-05-11

Kedves Jucó!
Rengeteg a tennivalóm a lakásfelújítással kapcsolatban. Emlékszem, az építkezés alatt sem unatkoztam egy percig sem. Aztán sokáig tartott – legalább egy évig – míg lassan leálltam, illetve lelassult a tempóm. Mostanra teljesen le is állt, így fel kell pörgetnem kicsit magam. De hülye egy kifejezés, nem? Na, mindegy. Szóval számolni kell, osztani, szorozni, kombinálni, hej, ha itt lenne a kisöreg, nem lenne ilyen gondom. Ő mindent kiszámolt pontosan, mire jöttek a munkások. Csak tátották a szájukat. Mondjuk csak egyet nem ő számolt, az ablakokat, és mint mondtad a múltkor, azokkal van a baj. Hát igen, úgy, hogy csak tervrajz van, úgy nem könnyű pontosan kiszámolni, mert elég egy centi, hogy az egész rossz legyen.
Gondolkoztam már, hogy belekezdenék-e még egyszer egy építkezésbe, ha tehetném. Hát bizony csak akkor, ha nagyon-nagyon muszáj lenne. A legjobb beülni egy kész lakásba vagy házba. Nagyon meg tudja keseríteni az ember életét. Még ez a felújítás is sok fejtörést okoz.
Ha te valaha építkezésre adod a fejed, csak úgy vágj bele, ha megvan rá a pénz, és nagyon eltökélt vagy. De legjobb az lenne, ha hozzá se fognál. Ott az a nagy ház, ott szépen el lehet férni. Még a padlásteret is be lehet vonni, úgy van megcsinálva. Még a víz is fel van vezetve. Ahol a tévé van, ott fel kell szedni a pallókat, és valahogy ott egy kis lépcsőt kialakítani. Nem valami elegáns, de szerintem jó kis lakást lehet ott fent is kialakítani. Bár nem tudom, hogy vagy mamával, illetve Bláz hogy van vele. Szerintem ki lehet vele jönni, és nem hiszem, hogy felmenne az emeletre belebeszélni a dolgokba. Te meg ne bosszantsd, mert ismerlek, hogy képes vagy odaállni, hogy csak bosszantsd. Ő meg nem veszi észre, hogy csak cukkolod. Legyél hozzá kedves, és soha ne feledkezz meg az anyák napjáról, csak ki kell menned a kertbe és szedned pár szál orgonát. Azt nagyon szereti.
Na, lassan neki kell állnom dolgozni, most van annyi munka, csak a leg elkeserítőbb, hogy egy éve szinte csak proaktív munkát csinálok, vagyis szaladnak az ügyfél után és ajánlgatják, hogy mit szólnátok ehhez, meg ehhez, aztán soha nincs belőle semmi. Meglehetősen lehangoló így dolgozni, elhiheted.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat