Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-08-05

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-08-05

Kedves Jucó!
Hej, az ember tud már örülni a kis dolgoknak is. Annak idején még a tévéreklámok sem hatottak már meg, amiket én csináltam, észre se vettem már a tévében – gondolom, ezzel nem csak én voltam így. Szóval már ez a nagy dolog is lepattant rólam, most meg annak is örülök, ha az ügyfél elfogad egy bannerötletet, amit én találtam ki. Bár ez azért jó most különösképp, mert ez a nagy tahó operátor mindig lehúzza az ötleteimet meg röhög rajtuk, aztán amit ő mond, azok meg rosszabbnál rosszabbak, silányabbnál silányabbak. Na, most is ez történt.
Nam ma, hanem holnap megyünk cipőt venni, mert nekem halaszthatatlan dolog jött közbe. Majd kimegyek érted 10 órára a sarokhoz, és bejövünk egy boltba. Mivel ma fél napot vagyok, és rengeteg dolgom van, ezért kénytelen vagyok rövidebbre fogni a levelet. Bár különösebben nem hinném, hogy sajnálod, mert túl nagy tartalma nincs most. Ha csak az nem, hogy már július végén elkezd virágozni a parlagfű, régen meg csak augusztus 20-án kezdte el ontani a pollent. És az bosszant, hogy elfelejtettem annak az orrspének a nevét, amit még mama adott annak idején, és jó volt. Bár egyszer már kérdeztem tőle, de azt mondta, hogy szerezzek be korszerűbbet, mert már ez elavult. Úgyhogy holnap után megyek a háziorvoshoz felíratni valamit.
Tegnap küldtem neked két képet a húgodról. Az egyiken integet neked, a másikon gondolkodik. Nem írtál rá semmit, lehet, hogy nem nyerte el a tetszésed.
Na, lassan megyek, emrt mint említettem, rengeteg a munka. Különben is hétfőtől, vagyis három napja szabadságon lettem volna, de a munka miatt nem engedtek. Na, tényleg megyek, legközelebb 19 nap múlva írok. Addig is jó nyarat, holnap találkozunk.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat