Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-05-29

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-05-29

Kedves Jucó!
Érdekes egy zene ez a Garbarek meg ez a Hillard Ensemble. Nagyon tetszett nekem, míg egy kritikát nem olvastam a Fidelio.hu-n, hogy ez egy tévút, mert a középkori gregorián énekek egyáltalán nem ritmikusak voltak, hanem polifonikusak, úgyhogy a hozzájuk adott szaxofon – ami ritmust kényszerít az énekhangra – egy torzót képez. Szóval tetszett, csak kicsit elbizonytalanodtam. Nagy sznobéria ez így, mert vagy tetszik valami vagy nem. Jó, ha az embert nem befolyásolják. Mondjuk igaz, hogy egy komment volt csak, szóval azt sem lehet tudni, ki állította ezt és írta az észosztás végére, hogy aki ezt hallgatja, az unkulturált (ilyen szót még nem is hallottam). Tehát nem biztos, hogy igaza van. Azért, ha itt jársz, hallgasd meg ezt a zenéz – http://www.youtube.com/watch?v=_D4LtzZACek – tegnap is átküldtem neked ezt a linket.
Meglehetősen ideges vagyok, mert anyámnak most mondják meg, hogy a halántékáról leszedett szümőcs rossz- vagy jóindulatú. Az elmondottak alapján elég rossznak tűnik. De mondjuk januárban kezdett nőni, és már május végén leszedette. Csak hát a leírás alapján simán elmegy egy rosszindulatú daganatnak. Most van épp az orvosnál, nyolcra ment, most meg kilenc óra, két perc. Majd felhívom lassan, de félek telefonálni neki. Ráadásul úgy szedték le, hogy tiszta véraláfutás a szeme, mintha jól meggyepálta volna az öreg.
Na, majd kiderül. Tegnap eszembe jutott, milyen kis kedves voltál egyszer, amikor észrevetted a szekrény tetején a születésnapi ajándékodat, egy jó drága könyvet. Már nem tudom, mi volt. De nagyon jó akartál csinálni, és mondtad csak úgy nekem, hogy úgy szeretnél egy könyvet, aminek az a címe, hogy (itt lenne annak a könyvnek a címe, ha tudnám), mert Pancsikának is van. Rögtön rájöttem, hogy megtaláltad a könyvet, de persze tagadtad. Aztán mintha beismerted volna. Akkor elég bosszús voltam, hogy elrontottad a saját születésnapi ajándékodat, de így visszagondolva már egyáltalán nem haragszom, hisz’ jót akartál azzal, hogy még rá is akartál tenni egy lapáttal a boldogságra azzal, hogy neked pont egy ilyen könyvre lenne szükséged.
Na, jó hétvégét. Tanulj.
Tegnap voltál Laufnál szerenádon, és mondtad, hogy kiderül, hogy sikerült a biológia érettségi. Megígértettem veled, hogy írsz, ha kiderül, milyen lett, de még egy sms ellenében sem – amit már este küldtem – sem válaszoltál.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat