Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-12-19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-12-19

Kedves Jucó!
Reggel fél kilencre berendeltek, mert egyeztetni akarták velem mint mókamesterrel a programot. Azt hittem, elszédülök, mikor megláttam azt a sok baromságot: hurkapálcával dióterelgetés, gyufásdoboz orról orra való átadása, csüngőlángos evés és még temérdek hülyeség. 23 játék. Meg is mondtam, hogy én ebben nem vennék részt, ha csak egy mód van rá. De hát én vagyok kinevezve mókamikinek, úgy, hogy még nem is ismerem itt annyira az embereket, hogy a nevüket tudnám. De hát újgyerek vagyok, most rajtam a világ szeme. Nem tudom, mi lesz, de úgy rühellem az ilyet. Ráadásul nekem most jól kell muzsikálnom, úgyhogy én vezetem az egész vetélkedőt. Így hozzám fogják kötni ezt a hülyeséget. Na, mindegy, majd lesz valahogy. Ki fogom bírni. Ja, meg azt is kitalálták, hogy a recepcióssal menjek el vásárolni az akadályversenyre, mert nekem most semmi dolgom.
Holott igenis sok dolgom volt: tegnap szóltak, hogy van egy sportfogadási ügyfél, aki valami figyelemfelkeltő gerillatevékenységet szeretne, és ma délig találjak ki valami jót. Gondolhatod, sokat aludtam. Egész éjjel a nagy lehetőségen gondolkoztam, ugyanis a nagy ötletre a főnökök is kíváncsiak voltak, beültek meghallgatni. És hálát adok Istennek, hogy eszembe jutott több jó dolog is, meg egy nagyon jó. És mivel ez élesbe ment már, fontos volt, hogy jó ötletek szülessenek, illetve, hogy jó képet fessek magamról. És sikerült, úgyhogy majdnem felállva tapsoltak. Hála Istennek. Mert bizony minden reggel imádkozom Istenhez. Sokszor miattad is, meg hogy legyenek jó ötleteim, meg hogy meg tudjam állni a helyem, meg ne legyek utálatos, vagy, ahogy a Biblia mondja: kiábrázolódjék rajtam a Krisztus. De legalábbis ne káromoltassék miattam Isten. Mert ez nagy vétek.
Annyira álmos vagyok és ez szörnyű, hogy itt nem lehet lefeküdni, vagy legalább kényelmesen kinyújtózni, mert csak székek vannak, semmi más.
Legszívesebben horpasztanék egy jót.
Képzeld, még mindig nem érkezett meg a könyved külföldről, pedig már tegnap meg kellett volna jönnie. Lehet, hogy már nem is jön meg az idén. Azt nagyon sajnálnám.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat