Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-09-04

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-09-04

Kedves Jucó!
Nem vagyok valami jó passzban. Egész éjjel ébren voltam, fúttam az orrom (Szeghalmon: órom). Csak hörögtem meg tüsszögtem. Nem egész éjjel, de fél négytől ébren voltam. Pont ma, amikor annyit kéne dolgozni. Még ez az utolsó esélye a tímnek, hogy ezt a tendert megnyejük. Akkor még minden rendbe jöhet. És pont ezen nem tudok 100%-kal teljesíteni. Na, mindegy.
Ismerek egy nőt, aki olyan furcsa nézeteket vall, ideolódiát követ, hogy nagyon. Például van egy vak kisöreg, akinek zöldhályogos a szeme. Ez a nő meg kérdezi tőle, hogy mit nem akar látni. Nem is értette először a kisöreg, mi ez, meg is kérdezte, hogy hogyan tetszik ezt érteni pontosan. A nő meg elmondta, hogy a bácsi azért vakult meg, mert valamit nagyon nem akart látni. Mondjuk a menyét vagy egyszerűen csak ezt a csúnya világot. Mert ha akarna, látna. És először a külvilágot kell rendbe tenni és aztán amikor erről értesül az öreg, akkor elkezd látni. Kíváncsi vagyok, akkor az én szénanáthámra mit mondana. Hogy valamit nem akarok szagolni, és azért dugítom el az orrom? Gondolom, ez lenne a magyarázat. Valami bűzlik nekem augusztus környékén, és inkább eldugítom az orrom. Meg hát akkor mamának egész nyáron bűzlött valami, mert végig fútta az orrát. Okos egy szemlélet nem? Ha orvos leszel, nehogy elsajátítsd ezt a hülyeséget.
Tényleg, készülsz orvosnak? Vagy meggondoltad magad? Gondolom, hiába kérdezném meg SMS-ben, úgysem válaszolnál. A tegnap előttire sem írtál. Tudod, mi a véleményem erről a szakmáról. Szóval ha mégsem orvos akarsz lenni, én támogatlak. Nagyon nehéz foglalkozás. Persze naygon szép, de szerintem nem nőknek való. De ha az akarsz lenni, csináld teljes odaadással.
Most Nick Cace Easy money című számát hallgatom és mondhaton, nagyon szép. Ha majd ezt olvasod, hallgasd meg. Bár fogalmam sincs, mit dalol Barlang Miska, de azért szép.
De nem baj, nem sokáig kell már szenvednem, mert vasárnap éjjel elmegyek. Elmegyek én olyan messze, hogy a madár sem talál utánam. Elmegyek én egy kis szigetre a tengeren, akkorára mint a Kerekhegy, és vissza se jövök, míg ez a parlagfű tart. Úgyhogy már csak holnap írok, aztán egy darabig nem. Ha nem jönnék vissza, akkor Isten vezessen az életben, és Ő vigyázzon rád.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat