Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-10-24

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-10-24

Kedves Jucó!
Van egy munkatársam, aki arra felé lakik, amerre megyek holnap a vadászatra. Megneszelte, hogy nincs kizárva, hogy kocsival megyek, mivel a busz naponta csak egyszer megy arra. Mondta, hogy jön ô is, és milyen kapóra jön ez neki. De meglehetôsen lehervadt a mosoly az arcáról, mikor mondtam, ha jön, akkor a fél benzinköltséget fizesse, mert még így is olcsóbban megússza, mintha vonattal menne, meg hát sokkal kényelmesebb is. Láttam, hogy nem tetszett neki, és tegnap már mondta, hogy inkább mégsem megy haza. Így meg, hogy egyedül megyek, inkább busszal vagy vonattal megyek, mert autókázni nagyon sokba kerül. De ma reggel beszélgettünk, és mondtam neki, hogy azért még nem vetettem el a kocsival való utazást, mire lecsapott, hogy akkor mégis hazamenne, de akkor nem fizet, mert amúgyis elmennék. Majd? megüt a guta, hogy hogy lehet ennyire bunkó valaki. Pedig én szerintem nem vagyok egy pénzéhes alak, és szerintem az tisztességes ajánlat, hogy jóval kevesebbért elfuvarozom, meg azért én is jobban járnék így, de hát az, hogy beszállni nem akar a költségekbe, csak utazni. Na, mindegy, már nem is érted biztos az egészet. De ha végiggondolod, meglátod, hogy igazam van. Te sose csinálj ilyet, legyél mindig tisztességes. Mindenben, de a pénzben a leginkább. Ha tisztességtelen vagy a pénzben, akkor azt sosem felejtik el neked. Jobban megjegyzik, mintha megrángatnád igaztalanul valaki haját.
Mit csinálsz a hosszú hétvégén? Állítólag még a hó is esni fog, de leginkább az esô dominál majd. Azt mondja a vadász, hogy akár milyen lesz az idô, lesz vadászat. Emlékszem, amikor kiskorodban láttál valahol kitömött szarvast vagy fácánt, annyira mérges voltál, hogy ráztad a kis öklödet, de nem az állatokra, hanem a vadászokra. És tessék, most már én is vadász lettem. Ilyen az élet.
Láttam, tegnap voltál a viven. Gondoltam, írok valamit, de hát mit írhatnék? És ha üzennék is, csak várnám, mit válaszolsz, és valószín?leg semmi nem jönne, mint az annyiszor volt. Így hát nem írok. De azt elmondom, hogy nemcsak furulát kapsz Karácsonyra, hanem csinálok is valamit. Nem árulom el, mit, mert nincs kizárva, hogy mégiscsak olvasod a naplót. Úgyhogy jövô hét utáni hosszú hétvégén már csinálom is. Nagyon jó lesz, és remélem, tetszeni fog a kötött pulóver (hopp, elszóltam magam).



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat