Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-05-22

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-05-22

Kedves Jucó!
Kilestem az utcára, és látom, egy vidám csapat ballag az úton. Egy kislány, a nővére, papa mama meg egy nagynéni. És a kislány egyszer csak ráüt a nővérére, aki próbál félreugrani, de nem sikerült. Akkor a nagylány egy óvatlan pillanatban kicsit odacsap, pontosabban átad az apjának. Vagyis azt játszották, hogy most te vagy az izé, vagy hülye. Emlékszem, mi is sokat játszottuk, hogy valakinek át kellett adni a hülyeséget. Hej, milyen sokat játszottuk. Persze mama is be volt vonva a továbbadós játékba. Sokáig néztem utánuk. A kislány elől haladt, és mindig hátrapillantott, nem közelít-e felé a hülyeség. És leghátul apuka baktatott, és egyszercsak azt látom, hogy a naygnéni hátára ragasztja a hülyeséget, vagyis átadta, amit a kislánytól kapott. Pedig a kislány ezt nem is látta már. És milyen szép volt, hogy a szülők így részt vesznek a gyerek játékában. Emlékszem, mis is ezt csináltuk, volt, hogy te már rég lefeküdtél, és már aludtál, mi meg még mamával mindig adogattuk át a hülyeséget. Bizony, te is vegyél részt a gyereked játékaiban teljes lelkedből, teljes erődből.
Tegnap olvastam egy szörny? dolgot. Óbudán egy panellakásban lakott egy család: papa, mama, kislány, és egyszercsak bezárkóztak, és nem ettek hetekig. Az anyuka terhes is volt, ô halt meg elôször, aztán már a négyéves kislány jött volna, de akkorra rájuk törték a rokonok az ajtót. A kislány már csak hat kilós (kábé, mint Csíkos) volt, az apuka is alig élt. Azt mondják, csak pár órája volt az éhhalálig a gyereknek. Pedig jó körülmények között éltek, mindenük megvolt, csak ennivaló nem volt otthon. Minden ehetôt eltüntettek. Mindössze egy kis szódabikarbóna árválkodott a polcon. Azt meg nem nagyon lehet megenni, csak ha az embernbernek fáj a gyomra a sok evéstôl. És nincs rá magyarázat, miért tették ezt a szülôk. Az apa nem mond semmit, bent van a kórházban. Jó, azt megértem, hogy valaki meg akar halni. De az felfoghatatlan, hogy képes végignézni, ahogy éhen hal a gyereke, pedig tehetne ellene. Majd megírom, ha kiderül, mi volt az oka ennek a csoportos öngyilkossági kísérletnek. Valami vallásoso ôrület lehet. Pedig Isten soha nem kér ilyet az embertôl, hisz? bennünket az életre teremtett és a szeretetre, nem pedig gyilkosságra.
Tegnap találkoztam mamaával, mondta ô is, hogy jók a pólók. Remélem, már hordod is, mert jó meleg van. 30 fok felett lesz ma meg egész héten állítólag. Ha így lesz, megyek Balatonszárszóra szombaton ottfúzni.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat