Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-04-09

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-04-09

Kedves Jucó!
Tegnap is ilyen nap volt, mint most. Vagyis olyan az időjárás, mint egynapos korodban. Nem tudom, honnan, de eszembe jutott az, amikor játszottunk a szobádban a szőnyegen a legóval, vagy valami kisdarabos játékkal, és mondtam a végén, hogy pakoljuk össze. És te egyből felpattantál, és felkaptad a zacskót, és mondtad, hogy majd te tartod. És én nem tudtam fürgébb lenni, te mindig megelőztél, és a végén én kaptam a macerásabb munkát, a szedegetést. Okos kisbaba voltál, remélem, most is az vagy még.
Legalább olyan okos, mint az egyik ismerősöm, aki hétvégén férjhez ment. És már nagyon férjhez akart menni, régóta pályázott az illető férfiúra. Csakhogy az esküvőhöz szép menyasszonyi ruha is kell ám. Meg szép fátyol, amit nem lehet csak úgy a fejbe nyomni, aztán neki házasodni. Nem ám. Így járt az ismerősöm is, hogy megbeszélte a fodrásszal, hogy az esküvő napján megcsinálja a haját, illetve belebiggyeszti – ahogy te mondtad kiskorodban: felbiggyeszti – a fátylat. Csakhogy az még kevés, onnan még haza kell menni felöltözni. Na, az ismerősöm szépen kiszámolta, mikorra kell a fodrászhoz mennie, de ott kicsit csúszott minden, később is végeztek. Már jócskán késésben volt, hívta is a taxit, de az meg nem tudott jönni, mivel hatalmas dugó volt. Az idő meg fogyott, az ismerősöm meg már látta lelki szemei előtt, hogy lekési az esketést, és így a hőn áhított férjecskét. Ezért hát szégyen ide, szégyen oda, farmerben, pulóverben, hosszú fátyollal a fején, esküvői frizurával, kisminkelve felszálllt a metróra. Ott kapaszkodott. Gondolhatod, hogy mindenki őt figyelte. De hát ha már annyira férjhez akart menni, akkor ezt is vállalnia kellett.
Kíváncsi vagyok, te milyen menyasszony leszel. Lehet, hogy nem is fogom látni sosem. De azért egyszer egy fényképet juttass el hozzám is. Mégiscsak jó lenne látni, hogy az a kisbaba milyen szép nagy lány, illetve akkor már asszony lett. Mint Tünde néni lányának esküvőjén is ott volt az egész család. Nemcsak Tünde, hanem az egykori férje is. Hej, ott milyen okosan filmeztem a nagy kamerával. Egy centit sem vettem fel. Még jó, hogy volt egy profi videós is, nem pedig csak én.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat