Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-07-20

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-07-20

Kedves Jucó!
Olyan meleg volt éjjel, hogy négykor már felébredtem, és nem tudtam aludni. Úgyhogy nekikezdtem poénvadászatot fejteni. Persze egy fél óra múlva ismét elálmosodtam, de csak rövid ideig aludtam vissza. De azt vagy ötször. Egy ilyen visszaalvásnál veled álmodtam. Kábé öt-hatéves lehettél, kis sapka volt rajtad, és ott voltál Surányban, és elmentem, hogy meglátogassalak. Ott áltál a kapuban, kiszálltam a kocsiból, odamentem hozzád, leguggoltam, és csak néztünk egymásra. Aztán mondtam valami olyasmit, hogy régen láttalak. És akkor mindkettônknek elkezdett folyni a könnye. Ekkor fel is ébredtem, de nem sírtam, csak álmomban. Kicsit le volt égve az arcod, és még az bosszantott, emlékszem, hogy nem volt idôm szólni a felébredésem elôtt, hogy ne hagyjanak a napon, vagy jól kenjenek be. De ez csak álom volt, és tudom, hogy a mama nem engedi, vagy ezerszer elmondta neked, hogy mit kell tenned. Én is csak megerôsíteni tudom, hogy nem szabad a napra menni. Ne feledd, mit tanított neked Erzsi néni, fogadj szót a mamádnak, mert ô mindig jót akar. Ez nagy bölcseség, ezt komolyan mondom. Na, most abbahagyom kicsit, mert annyi a munka. De majd folytatom délután, amikor lesz idôm. A viven hétfôn voltál utoljára, Patríci? is, úgyhogy most már biztos, hogy együtt vagytok nyaralni. De két hétig? Nem lesz az kicsit sok belôle?
Napok óta ki akarok menni a Budagyöngyébe, de egyszer?en nem bírom rávenni magam, annyira meleg van. Legalább 40 fok árnyékban. Pedig ki kell mennem, mert egy csomó befizetni valóm van.
Szoktál reklámokat nézni? Mert mondta mama régebben, hogy azonnal átkapcsoljátok a tévét, ha reklám megy. Pedig most is van egy reklám, amit én találtam ki. Raiffeisen, az amikor keresi apuka az emelôt a kocsi csimagtartójában, de nem találja. Erre az anyuka morog, hogy most meg azt hagyta otthon, amikor megemelhetnék a kamatokat. Na, ez az én ötletem volt. De az elôzô Raiffeisen, amikor a boltba bemennek, és az eladó szalad átírni az árakat, amiben semmi vicces nincs, az nem az én fejembôl pattant ki. Bár lehet, hogy te ezt tartanád szellemesebbnek.
Amikor Raiffeisen reklámmal találkozol, azért biztos, hogy eszedbe jutok.
Na, jó hétvégét, ne menj napra, igyál sok vizet. És jó lenne, ha életjelt adnál magadról néha.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat