Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-11-28

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-11-28

Kedves Jucó!
Most beszéltem anyámmal, mondta, hogy Benjámin jól felszalonnásodott télire, ennek ellenére egész nap a házában kuksol. Néha kirohan, nyargal egy kört, ugat égtelenül, aztán vissza a házába. Ja, meg persze enni mindig kijön, akkor nem kell hívni, elég, ha anyám kinyitja az ajtót ebédidôben, már ott van. Biztos Gölödin is ilyen.
Esett a hó, és nagyon hideg van. Remélem, mama elvisz reggelenként, nem kell ott állnod a metszô szélben. Nem is emlékszem már, hogy tavaly-e vagy azelôtt írtam neked, hogy elmegyek érted reggelenként, hogy ne fázz ott, és akkor válaszoltad, hogy nem kell, mert mama is el tud vinni.
Tegnap láttam mama kocsiját a Praktiker elôtt, mert én is odamentem. De nem találkoztunk, valószín?leg csak ott állt meg, és onnan átsétált a Margit kórházhoz, mert oda nem tud bemenni kocsival.
Most bekapcsoltam Nyuszi zenéjét, attól mindig ideges leszek, illetve felmegy az adrenalin szintem. Mások ezt úgy mondják, hogy felpörögnek tôle. Igazából azért kapcsoltam be, mert ki akartam egy kollégámat ?zni a szobából. Bejön, leül ide, és lesi, mit írok. Elég tapintatlan, nem? Hát bekapcsoltam a Nyuszizenét, és már ki is rohant. Nem tudom, neked teszene-e? Jobban örülök, hogy az ír zene tetszik, nem az ilyen sátánzene, mint ez. Van egyáltalán valamilyen együttes, amelyiket szereted? Vagy még mindig Csajkovszkij a kedvenc zenészed?
Ma van Bandi bá? születésnapja. 68 éves, és nagyon fésüli a haját, hogy 58-nak sem néz ki. Érdekes, hogy amíg fiatal volt, nem foglalkozott az egészségével, cigizett, mint a gôzmozdony ? kis képzavar, tudom ? most meg mindent elkövet, hogy egészséges legyen. Svédcseppet iszik, diót eszik, vitamint reggelizik, vacsorára meg semmit nem fogyaszt, mert vigyáz az alakjára. Valahogy ? talán a korom miatt ? én is törôdni keztem az egészségemmel, pedig igazából nem tartom sokra az életem. De mégsem szeretnék valami súlyos betegségben meghalni. Ha lehúnyom a szemem, akkor legyen gyors. De szerintem mindenki így van ezzel. Nagyanyám, az igen, sóhajtott egyet, hogy rosszul érzi magát, és kész, elfeküdt Szegalom fôutcáján, és vége. Már fent van a mennyben, és vár. Biztos süt mákos kalácsot ? valójában beiglit ? meg szilvalekváros buktát. A legfinomabbat a világon. Neked is nagyon ízlett, emlékszem, másfél éves voltál, vittelek a nyakamban, a kezedben a nagy bukta, tiszta szilvalekvár a kis pofácskád. Még beszélni nem tudtál, de láttam rajtad, hogy nagyon ízlett.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat