Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-04-07

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-04-07

Kedves Jucó!
Na, tiszta nyár van, már majd’ mindenki rövidnadrágban jár. Nem úgy, mint a Grey-ben, ahová nem volt szabad rövid gatyában menni. Furcsa is volt a Team-ben, hogy még a csúcsvezetők is jártak úgy (itt már nem akartam leírni harmadjára is a rövidnadrágot, de miost sikerült)
Tegnap válaszoltál – miután küldtem pénzt a telefonodra –, hogy már jobban vagy, de az Írországi bulit még nem tudtad megbeszélni mamával. Lassan pedig már sürgős lenne, mert Eriknek le kell foglalnia a repülőjegyeket. Jó lenne, de nekem van egy gyanúm, hogy a Tátra meg még jobb, mert Írben feszt esik az eső, és lehet, hogy augusztusban is esne. A Tátra meg akkor a legszárazabb. Tehát talán jobb is lenne. De mondjuk, ha Írországban szeretnél majd élni, nem árt, ha most körbenézel. Lehet, hogy annyira nem is tetszene. Főleg az időjárás miatt. De kalandos egy hely, az biztos. Talán mire odakerül a sor, hogy te kimenj, már a gazdasági helyzet is jobb lesz, mint most. Az legalább négy év, mire rendbe jön. Ha meg aláíratják veled az öt év hűségnyilatkozatot, az összesen tíz év, ha persze mindent elsőre meg tudsz csinálni az egyetemen. De szerintem meg fogod csinálni. A legfontosabb, hogy higgy magadban és Istenben, hogy megsegít. Meg persze nagyon fontos, hogy tanulj sokat.
Reggel megmetszettem az árvácskákat, már két hete ültettem őket, 12 tövet. Nagyon szépek, bár nem nagyon találtam el a színharmóniát, olyan tiri-tarka, de azért szép. Már vannak benne elvirágzott hajtások. Folyamatosan hozza az új virágokat.
A ti sziklakertetek hogy működik? A törpefenyő meg van még? Nem sok esélye van szegénynek, vagy inkább volt, hiszen alatta csak sitt van, kicsit letakarva azzal a rongy földdel, ami a kertben volt. Bár ástam neki egy nagy lyukat és teleraktam jó termőfölddel, de mintha ettől nem hatódott volna meg, és már akkor száradozni kezdett volna. És a kistó? Azzal mi van? Csíkuci abból szeretett iszogatni régen, emlékszel? Hiába adtál neki friss vizet a tálkájában, neki csak az álott tóvíz kellett. Szegény kis Csíkoska, most vajon mit csinál?
Ja, nem azt mondom, hogy csak pénz fejében válaszolsz, hanem azt, hogy valószínűleg már nem volt pénz a telefonodon. Gondolom, elblázoltad.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat