Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-12-11

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-12-11

Kedves Jucó!
Szép idô van, mondhatom. 5 fok és köd, nagy szürkeség. De nem bánom, mert sikerült a nagy m?: kifestettem csütörtöktôl vasárnapig a lakást. Nem t?nik egy nagy vasziszdasznak, de nekem nagy munka volt. Csütörtök-péntek-szombat halálnap volt. Reggel hattól éjfélig csináltam: glettelés, alapozás, festés, takarítás. Ráadásul csütörtökön majd? az idegrohamot hozták rám anyámék. Merthogy délután kettôkor felhívott anyám, hogy nagy baj van: Gabi elt?nt. Hogyhogy elt?nt? Kérdem én. Hát kirabolták éjjel az utcán, és egy erdôben megtalálták a személyi igazolványát meg egy pár dolgát még, de Kolbász sehol. Bandi bá? meg már hajnalban feljött Pestre keresni. Aztán szép lassan kiderült, hogy azért az iwiwre csak bejelentkezett napközben, meg hogy hát hajnal fél négykor telefonált Szeghalomra, hogy ott áll az utcán kifosztva. Akkor mondta anyám, hogy Bandi bá? indítja máris a kocsit, megy érte Pestre, de addig is menjen a kollégiumba. De hát az apja nem találta a kolégiumban, mert be se ment egész éjjel. Na, és senki nem tudta hol van, mert még a telefonját is elrabolták. Ja, mert hajnalban egy utcai fülkébôl telefonált. Még jó, hogy kiderítettem az iwiwes vonalat, mert anyám infarktust kapott volna. A kis öreg meg kóborolt Pesten, benézett minden kapualjba, hátha megtalálja Gyönyör?t. Na, aztán az egyetemre is bement, ott nyitogatott be a tanternekbe az elôadások alatt, hogy ô a fiát keresi. És mi történik? Kolbásszal összefut a folyosón (vagy ahogy Bandi bá? mondja: folyasó).
Hát pontosan az történt, hogy az elôzô napi elôadás után azt mondta a tanár, hogy menjenek le a közeli kis kocsmába a diákok, és beszélgessenek tovább a büntetôjogról. És szerencsétlen ott megivott egy fél üveg bort, és éjjel kettôkor felült a buszra, ami ment a kollégiumba. De hát elaludt útközben. Csak arra riad, hogy körbeveszik, és elkezdik kiforgatni a zsebeit. Szóhoz sem jutott, már le is ugráltak a buszról a rablók. Ô meg ahelyett, hogy ment volna tovább a kollégiumba, neki a rendôrségnek feljelentést tenni. De annyira idegállapotban volt, hogy azt hitték, valami gyógyszert szedett be, hívták a mentôket, és vitték a János kórház idegosztályára. Ott adtak ennek a nagy birkának nyugtatót, amitôl úgy elaludt, hogy csak délelôtt ébredt fel. Akkor meg neki az egyetemnek, úgyhogy a kollégiumi társai sem tudták, hol van. És így futott össze végül a vidéki emberrel, apjával. Bandi bá? neki szidni. De mondtam neki, hogy ne szidja, méltányolja legalább, hogy milyen kötelességtudó, hisz? amikor felébredt, akkor is az volt az elsô, hogy neki az egyetemre kell menni.
Aztán végül elcsitult az ügy, mindenki megnyugodott, de az a véleményük anyáméknak, hogy Pesten lopnak, rabolnak, gyilkolnak az utcán, csak erôsödött.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat