Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-07-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-07-06

Kedves Jucó!
Ezen a héten kellene találkoznunk, de nem fog menni, mert még nem sikerült felköltözni a felújított lakásba, mert mindent csúsztatott a beltéri ajtó késése, de már tegnap – hétfőn, amikor is nem voltam itt, hanem otthon lestem a szakikat – összeállították az ikeás konyhabútort, és így már kinéz valahogy az a lakás. Szóval alakul, és ha majd teljesen felköltözünk eljöhetnél megnézni a gyerekemet. Addig is itt van két kép. Az elsőn nagyon kék a szeme, amit nem tőlem örökölt, hanem a nagyapjától. Nagyon remélem, ezzel a jellemét nem kapta meg. Bár amilyen akaratos, szerintem tisztára az öreg.



A másikon a játszótéren láthatod, amint épp felfedezi a várat. Nagyon örült neki, szép nyári délután volt szombaton, és elmentem vele a Torockó térre. Ez nem messze van a Budagyöngyétől. Hej, milyen régen volt, mikor még te is ilyen kis baba voltál. Egyébként nagyon okos, de nincs kizárva, hogy csak az átlagot nyújtja. Csak az ember feszt elcsodálkozik, hogy ezt meg honnan tudja. Például megmutatom neki a mókust a mesekönyvben, és ő rögtön mutat is a képen a mogyorókra, vagyis hogy azt eszi a mókus. Biztos egyszer mutattam neki, és emlékszik rá. Szóval nem emlékszem már ennek a menetére, és biztos ezért tűnik olyan messzinek az, amikor ilyen pindi voltál, mint a gyerekem. Na, szóval itt a játszótéri kép.



Kíváncsi vagyok, komolyan veszik-e a Kútvölgyiben a munkát és tényleg dolgoznod kell-e. mert arra emlékszem, hogy a mentős gyakorlatra csak bejöttek az orvostanhallgatók, beiratkoztak, és legközelebb csak akkor láttam őket, mikor a főorvossal aláíratták a jelenléti ívet. Szóval remélem, nálad is így van.
Reggel eszembe jutott a Lufthansa repülőtársaság egy nagyon régi reklámfilmje: óvodás gyerekek székfoglalót játszottak. Nagyon aranyosak volta, kb. 6 évesek. Ment a zene, és egyszerre ültek le a körbe rakott székekre. Az egyik kisfiúnak nem jutott szék, és nagyon szomorúan álldogált. Akkor egy kislány felállt, és átadta a helyét. Aztán ráközelítette a kamera erre a kedves kislányra, akinek kicsit lobogott a haja a szélben, és büszkén nézett a kamerába. És kiírták, hogy ő a Lufthansa stewardesse lesz. És azon gondolkoztam, hogy milyen jó lenne újra ilyen filmeken gondolkozni, nem pedik 35 karakteres buzdító mondatokat írogatni.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat