Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-02-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-02-06

Kedves Jucó!
Holnap lesz a születésnapom. Beszéltem ma anyámmal, és mesélte, hogy születésem elôtti napon még este hétig dolgozott az OTP-ben, aztán hazasétált, kimosta apám ruháját, és kilenckor lefeküdt alukálni. De nem sokáig csucsukált, mert kilenckor megfordultam a hasában, vagyis felvettem a születési pózt. Na, anyám nem aludt,és reggel hétkor elsétált a szeghalmi szülôotthonba. Szépecskén befeküdt egy ágyba, és várta, hogy megszülessek. Az orvos mondta is, hogy hamarosan meglesz a kisbaba, vagyis én. (Bár onnatól még 16 órát várt anyám a születésemig) Csakhogy közben hoztak egy körösladányi asszonyt, aki úgy ordított, mint a szamár. Ott is hagyták anyámat egyedül a kórteremben. Mondta anyám, hogy egészen meg volt bántódva, hogy ô elôbb jött, és tessék, mindenki a másik nôvel foglalkozik. De a második gyerekénél, 20 év elteltével már eszesebb volt, és tudta, hogy a szülés nem teljesen olyan, mintha a fogorvosi rendelôben ülne. Vagyis nem érkezési sorrend szerint megy.
Gondolom, holnap nem küldesz egy SMS-t sem. Abból sejtem, hogy már hat napja nem voltál a tevédnél. De nem haragszom, mert tudom, hogy még nem értesz mindent. De majd, ha negy leszel, minden világos lesz.
Azt is mesélte anyám, hogy tegnap Finci, a macska fogott egy egeret, és ott játszott vele az udvaron. Hol elengedte, hol elkapta. Nagyon élvezte, persze az egér kevésbé. Akkor ezt a jó kis mozgó játékot meglátta Bindzsi, és rögtön odarohant. Finci meg bekapta az egeret, de nem nyelte le, csak tartotta a fogai közt. A kutya ekkor inkább a macskával kezdett el játszani, méghozzá bírkózóst, ami egyáltalán nem volt ínyére Fincinek. De Bindzsi annyira belemelegedett, hogy már Finci nyakát húzta, mire szegény macska elnyavvantotta magát. Több se kellet az egérnek, azonnal elrohant, szegény Finci meg ment volna utána, ha a kutya nem fogja. De mivel fogta, az egér elszaladt. A macska meg még egy óra múlva is csak szaglászott, kereste mindenhol. De még ma reggel is búsan nézett abba az irányba, amerre elszelelelt az kisegér.
Hát így történt, hogy Bindzsi ? ha nem is önszántából ? megmentett egy életet.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat